Child and Carer
Fikk ikke noe respons på d forrige bildet jeg la ut i denne sjangeren. Vet ikke om d var fordi d var dårlig eller om man ikke liker disse typer bilder i forumet.
Synes stemmningen i bildet er dramatisk. Liker dette godt... Ett av mine favoritter.
Bildet inngår i albumet Asia -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-75mm
  • Blender-
  • Filmtype200
  • Nei
  • Annetminimalt med curves og levels i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger160
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_138756} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Espen P.

For min del blir det med bilder som det er med musikk. Det er ikke det samme om det er Jan Eggum eller en idol-deltaker som synger f.eks; ''Kor e alle helter hen'' Bare som et eksempel....
Bildene dine er for så vidt greie, men de er så tunge og alvorlige i tematikken at man tar ikke slike bilde ''bare for motivet''.....

Noen tanker.

....Og for mitt vedkommende, veldig relevante tanker... :)

EA
Jan-Christian S.

Takk for inspill Espen. Glad for att noen sier d rett fra leveren istedet for å forbigå det hele i stillhet. Jeg var forundret over mangel på respons ang. det forrige bildet jeg la ut og når jeg la ut dette spurte jeg rett ut hvorfor d ikke kom noe respons. Du kommer med ett godt svar. Hvis dette er ett forum hvor man utelukkende bedømmer teknikk og fordyper seg i lettere tematikk, så har jeg ingen problemer med d. Da vil jeg ikke legge ut flere bilder av denne typen, men for å spinne litt videre på en tanke... Hvis jeg ikke hadde fortalt om situasjonen BAK bildet og latt fantasien til observatøren flyte. Ville d da vært mer akseptabelt å diskutere ett evt. ''fantasi''-innhold i bildet. Utfra '' her ser jeg lengsel og savn... ''... Ville dette vært mer akseptabelt?

Jeg anser ikke meg selv som noen dyktig fotograf selv om jeg liker dette bildet, men har kun profesjonelle rett til å formiddle seriøse temaer? Kan ikke en amatør ta ett bilde og vise d med noe annet motiv enn ''for motivet'' i seg selv? Jeg synes disse bildene formidler ett seriøst tema uansett om de er tatt av en amatør, om de er ekte eller ikke...

Takker igjen for ditt innlegg og ett interessant tema. Er interessert i flere tanker rundt dette... Angrip gjerne mine tanker rundt temaet... Jeg vil vurdere å fjerne bildene utfra respons på denne komentaren.

mvh.
Jan-Christian
Jan-Christian S.

Har lagt inn dette og ett annet bilde på nytt igjen etter 7 mnd fravær fra foto.no. Jeg har fjernet noe av teksten da d virket som om den gjorde at folk ikke ønsket å kommentere bildene.

Håper noen vil gi komentarer til dette bildet og ''gutten''.

Mvh.

Jan-Christian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu