Edens hage?
Noen vil kanskje mene at dette bildet skriker etter en vandrer på stien. På den annen side kan det hevdes at bildet får en ekstra, kontemplativ ro nettopp p.g.a. fraværet av mennesker. Motivet er forresten ikke fra Edens hage, men fra Madeira. Hvilket jo nesten går ut på ett...
Utstyr
  • Nikon F 301
  • Nikon Zoom-NIKKOR 35-70mm 1:3.3-4.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger244
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135424} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Dag T.
Savner ikke nødvendigvis en person, men tror jeg ville dempet himmelen litt, eller fjernet den. Den trekker oppmerksomheten bort fra stien og vannrenna.
Heidi Helene S.
Enig med Dag over her, demp himmelen.
I tillegg mener jeg dette bildet har potensiale for noe mer, er du bevandret i ps kan du jo leke deg frem til et mer tiltrekkende uttrykk, nå synes jeg det mangler noe, ikke er det kraftfullt i farger og kontraster, ikke er det rendyrket kontemplativt heller, slik jeg ser det bør du ta det ene eller andre veien for full utnyttelse.

Konklusjon: supert utgangspunkt, flott linjeføring, som gir meg kløe i ps-fingrene!
Torbjørn K.
Hei

Jeg sier som Heidi Helene, at dette er et bilde med stort potensiale! Stemningen og linjene som leder ut mot lyset skaper bildet for meg. Jeg ser at du skriver at du ikke er særlig bevandert i det digitale mørkerom. Jeg fikk også kløe i PS-fingrene mine og testet ut hva man kan hente ut fra dette bildet. Jeg sender deg privat melding med link til det redigerte bildet, så kan du velge selv om du vil legge det ut som ny versjon.

Mvh.
Torbjørn

Pål E.
Takk for alle tilbakemeldingene, og spesiell takk for kreativ bildetolkning fra Torbjørns side! Ingen tvil om at PS og tilsvarende verktøy har åpnet for en ny uttrykksform i overgangen mellom det objektive fotografi og den mer fantaserende malerkunsten. Det lille jeg har hittil benyttet meg av PS er av mer opprettende enn skapende karakter (med noen få unntak). Har liksom ikke våget å kaste meg helt ut i dette nye ''universet'' ennå. Jeg kunne godt tenke meg å forsøke å ''fikse'' litt på dette bildet på egen hånd. Dersom jeg blir fornøyd med resultatet dukker det nok opp en og annen versjon i framtida, kanskje også med ditt forslag blant dem, Torbjørn!

hilsen Pål
Andreas L.
Ta meg med neste gang du drar dit...! Jeg får lengsel etter natur når jeg ser dette. Kjempe flott bilde og et kjempe flott sted!

-Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu