Gipsy
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1076
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Sondre L.
Heilt greitt, men ikkje noko spesielt. Synst at bakgrunnen forstyrrer for mykje.

Ut i frå korleis dei sitter synst eg at det ikkje er noko likevekt i bilde, det er litt for tungt på venstre side.
Odd Eirik S.
Modellen i midten er nok den som i mine øyene passer best til tittelen på bildet. Det som gjør at den andre to skiller seg ut er hårfargen. Med Gipsy så tenker jeg sort hår, fargerik og vakker. Ikke noen tvil om at alle her er vakkere, men det mangler litt farger på modellene til venstre og høyre.
På den annen side så kan jeg godt tenke meg at det er nok i bildet slik det er. Hadde nok blitt litt overdrevent hvis alle skulle ha vært like glorete.
Slik det er nå så harmonerer det godt. Ingen tvil om hvem som er ''sjefen'' i trioen.

Bare litt pirk. Synes du kunne ha rettet bildet opp slik at det var rett i forhold til lista på veggen og tapetet. Det bikker litt mot venstre. Det er mulig du har gjordt dette med vilje. Men jeg synes ikke det ble helt bra. Enten bør det være så mye at det har en misjon eller så bør det være rett er min mening.

Uansett så liker jeg bildet og det glir flott inn i serien din. Flotte modeller og synes du gjør en bra jobb med å få frem stemningen som beskrevet i tittelen.

mvh
OddES
Steinulf L.
Synes dette er tiltalende, men skulle gjerne sett litt mer nøytral bakgrunn og ikke så mange rette linjer å forholde seg til (f.eks teppekanten i bunnen av bildet). Oppstillingen synes jeg er helt grei og lysbruken har din sedvanlige kvalitet.
Avsluttet .
Bra lys, og fine farger...
Skulle gjerne sett mere hud/skuldre på modellene på hver side...
Hadde også ønsket litt ''freshere'' ansiktsuttrykk, litt villere kanskje..
Teknisk bra...som vanlig :-)

T
Odd Tore S.
Her må jeg vel opptre som den passgjenger jeg er enda en gang:
For meg ville tittelen ''Molenfonken og mørkkledd'' dekket bildets innhold bedre. Etter å ha observert Gypsies ved noen anledninger, bl. a. i nærkontakt på en campingplass, savner jeg den voldsomme energien i forskjellige retninger som de la for dagen. Jeg kan ikke tenke meg tre av dem sittende stille og rolig poserende for fotografen, og omgivelsene virker også litt ''out of tune''.
Men fototeknisk ser det bra ut, litt mørkt i det mørke, men her vet jeg at jeg kommer til å forandre mening når jeg skifter til en annen skjerm.
Odd Tore
Stine J.
Fint teknisk som vanlig fra deg, Anniken. Må si jeg ikke assosierer helt til sigøynere her jeg heller. Må være hun i midten i tilfelle. De andre to er litt mer sjørøver. :-) Med en annen tittel kanskje (uten at jeg skal henge meg for mye opp i den) så fungerer jo bildet. Bakgrunnen er jeg ikke helt crazy over. Syns den gullisten ble feil når den går ''gjennom'' hodene til damene på vingene. Men artig og fargerikt som vanlig fra deg.

mvh Stine
Bjørn H.
Artig innslag dette Anniken :)

Men jeg reagerer først og fremst på vegglista ...den tar litt for mye av oppmerksomheten ?

Savner litt mer glimt og snert i øyekrokan, om jeg kan si det sånn -

Men en fin jentegjeng du holder på med ser det ut til :)...

Bjørn :¤

Avsluttet .
Synes fremdeles du ar godt tak på det tekniske og lyssettingen med slike portrettbilder...ikke vanskelig å se en utvikling fra de første du la ut. Det er veldig bra. Jeg synes du skal ha et pluss i margen for at du er så flink med å lage arrangerte settinger inkludert bekledning, sminke osv. for slike bilder. Dere har det sikkert nok veldig moro i veninnegjengen når dere holder på! Enig med de som synes den lista på veggen er litt ugunstig...den kapper liksom hodene på et vis.
Anniken S.
Hei og takk for konstruktive tilbakemeldinger. Joda, vi har det morsomt og vi finner stadig vekk på nye påfunn og settinger. For oss som er blonde i håret så blir det ikke så lett å etterligne sigøynerne. Temaet dukket opp som et forsøk på å hente opp det store motebilde til sommeren. I alle magasiner lover de at det skal være sigøyner stil på motefronten og vi ønsket å hente inn den stilen. Bakgrunnen er nok litt forstyrrende, men dette er mitt første forsøk på å fotografere og lys-sette noe annet enn ensfargede bakgrunnsoppheng. Ser at den listen kan være noe forstyrrende med tanke på hodene som treffer rett over den. Mulig de andre bildene hvor vi er stående kanskje treffer bedre. Legger ut flere versjoner senere. Hele serien kan ses på mine hjemmesider.
Avsluttet .
Hei Anniken
Det tekniske og komposisjonene dine er bra. Lista er litt forstyrrende. Forøvrig henger jeg meg på Bjørn's kommentar.

MvhJRH
Grethe B.
Damene er flotte, men bakgrunnen forstyrrer...skulle vært tatt litt lengre unna kanskje, så man bare ante de fargene du ville ha som bakgrunn....maybe...maybe not. Bra satt sammen damer som vanlig, og artige ide'r til serier med folk. Du er flink og kreativ på det!

mvh
gt
André M.
Morsom setting. Når det gjelder tittelen, ville jeg heller valgt ''tatere'', ''romani-jenter'' eller ''reisende''. Nettopp pga av blondinene (hadde gode venner fra Sarpsborg som definerte seg inn i denne tradisjonen og var blonde som få. Gipsy/sigøyner er i min tolkning et mer genuint folkeslag med aner fra Asia, og derav relaltivt sorthåret).

Når det gjelder selve bildet, skulle jeg nok ønsket meg et noe lavere kamerastandpunkt, og jentene lenger vekk fra veggen. Det siste for å dempe bakgrunnen både med hensyn til skarphet og lysintensitet.

Lidenskaplig uttrykk på taterjenta til høyre, forresten ;-)

- Mvh. Burobengen (nedsettende romani-slang om fastboende nordmann; direkte oversatt betyr det ''bondegutt'').
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu