Bildet inngår i albumet Workshop med Øyvind Hjelmen - Tema: Sjølvportrett
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • sigma EX 28-70 2.8
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/6.7
  • Lukker0,7s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger781
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Carsten A.
Idéen her er vel ganske brukbar, men litt vanskelig å vurdere, ettersom - etter min mening, selvsagt - bildet blir alt for sterkt dominert dels av unødig hardt lys på modellen, dels av den voldsomt dominerende bakgrunnen. En mye mykere lyssetting, kanskje, men da snakker vi egentlig om et annet bilde......

I denne utførelsen blir det da litt underordnet at bildekvaliteten i bildets hovedelement er alt for svak, den svake skaprheten gir en lite vellykket utydelighet, viktigere er det - fortsatt etter min mening, selvsagt - at toneskalaen er så begrenset. I en tilnærmet monokrom utførelse slår dette sterkt ut.

MVH CA
Tina S.
Takk for kommentaren Carsten!
Eg setter stor pris på at du tok deg tid til bildet mitt.
Eg er enig med at lyset vart litt hardt. Men det har òg litt med at det er gitt litt stor kontrast i bildet. Det er første gong eg prøver meg på sjølvportrett, det var ikkje heilt lett.... Eg traff litt feil på skarphetsplanet..

Ha ei fortsatt god helg!
Mvh Tina
Per R. G.
er enig med Carsten
Carsten A.
Tina S: Du skriver ''Eg er enig med at lyset vart litt hardt. Men det har òg litt med at det er gitt litt stor kontrast i bildet.'' Det skjønte jeg ikke helt, om det ikke er slik å forstå at du kanskje ikke er helt fornøyd med hvordan du har behandlet bildet? Vi som ser på bildet klarer jo normalt ikke å se forskjell på hardt lys og tilføring av (for mye?) kontrast underbehandlingen. Her er det nok et kombinasjon som gir for hardt resultat.

MVH CA
Tina S.
Takker igjen for kommentarene!
Bildet er etterbehadla og gitt stor kontrast i PS. Det førte til at dei lyse partiene vart lysare. Lyskilden som er brukt er lysrør som heng i taket på ein tunnell/gangveg.
Mvh Tina
Grethe B.
Hmmm...dette ble dessverre for uskarpt for meg, og det skarpe lyset for hardt. Mista noe av sjelen i bildet, som ER der, men blir litt ødelagt...

mvh
gt
Odd Tore S.
Interessant bilde.
Det viser en helt annen person enn den jeg har forestilt meg ut fra bildene du har lagt ut.
Så nå kan jeg jo lure litt på det jeg oppfatter som motsetningsforholdet mellom den du viser at du vil være på et selvportrett og bildet jeg dannet meg.
Skal ikke forsøke meg på noen kommentarer om fotografiske teknikker eller lignende her, portrettfotografering for meg er å overbringe et inntrykk, teknikken er verktøyet.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu