Utstyr
  • Canon D60
  • Canon Ef 100/2.8 USM Makro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger554
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133778} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
mari henrikke v.

Endelig et litt anerledes bilde av en blomst. Har blitt mange av de ''fargesprakende nærbilde med halve blomsten i fokus'' bildene i det siste. Likte den intetsigende bakgrunnen mot de blå rennene. Jeg er heller litt usikker på utsnittet, det blei litt mye hvitt på sidene.
Jon-Petter T.

Lys

Det er lys og vår og det er nesten så man blir botaniker av dette:-)
Du er veldig flink til å finne interessante vinkler på dine blomsterbilder, du viser engasjemang.
Det er en vakker blomst og den hvite bakgrunnen og spot målingen (antar jeg) får frem detaljer jeg ikke er vandt til å se på slike bilder.
Skal du ha dette i ramme må du ha hvitt pasepartou og sølv ramme - husk mye luft rundt blomsten!

MVH
J-P
Jarle W.

Synes denne teknikken bidrar til å lage et høyst uvanlig - og vellykket blåveisbilde. Det store hvite rommet gir nesten en illusjon av en blomst i en tegnet flora eller et herbarium. Midtstillingen passer godt til teknikken, jeg er kanskje litt usikker på om du trenger å ha så stort rom utenfor blomsten.

mvh Jarle
Steinulf L.

Kreativt og teknisk bra gjennomført. Burde bildet vært i høydeformat?
Inger-Lise S.

Usedvanlig lekkert. Dyktig presentert. Enkelt og delikat. Et annerledes bilde.Kreativt. Jeg vet ikke mer å si, men jeg liker dette usedvanlig godt.

Inger-Lise
Stine J.

Delikat belysning og fint fokus på det grønne. Du får fram en detaljering som er sjelden å se. Vinkelen og alt det hvite rommet rundt blomsten gjør dette til et unikt blåveisbilde. Flott!

mvh Stine
Hans Henrik F.

Grattis med et flott bilde. Originalt og spennende.
Bjørn H.

Hei Rune ...

Takk for sist .. :) hyggelig lite treff det -

Du har tydeligvis funnet veien hjem, og allerede rukket å legge ut et meget delikat og flott blomsterbilde ...

Dette syns jeg svinger skikkelig ...

Har i grunne ikke mye å tilføye, annet en at du har gjort et lekkert bilde ...så det skaruha .....

Mulig, (men er usikker) det hadde gjort seg vel så bra i høyde, men er litt ambivalent så seint natta, ...liker luftrommet også ....

Nattings ...

Bjørn ;¤

Caroline M. S.

Dette hadde sikkert blitt fint som høydebilde med mer blomst og mindre hvit bakgrunn også, men skal det være, så skal det være. :-) Enkel, enslig blomst med mye lyst og derfor liker jeg at du har dratt det så langt med midtstilling og mye hvitt rundt. Riktig pent med den blå randen, alle ''hårene'' og (ugh, hva heter de... linjene/strekene i kronbladene). Men fremdeles er det det forrige bildet du la ut jeg liker best av disse siste blomsterbildene dine.
Ann F.

Usedvanlig delikat, vårlig og rent.

Ang. formatet ville jeg rent personlig beskåret ca. 1/2 av det hvite til høyre for blomsten, mer mot kvadratisk. Den ble litt midtstilt i mine øyne, litt mer til siden i billedflaten vil gjøre det enda mer spennende.
Kanskje.
Mvh Ann
Johan K.

Dette fungerer meget bra.
Enkelt og pent. Veldig bra detaljering i de grønne partiene.
Ikke no pirk fra min side. Vakkert

Johan
Odd Tore S.

Det så uspennende ut på thumbnailen, så her åpnet jeg mer etter fotografens navn enn pirret nysgjerrighet pga motivet.
Angrer ikke, dette var sart og delikat, på en måte litt lik fargeblyanttegninger av blomster som jeg tror jeg har sett en eller annen gang.
Jeg likte bildet, synes at denne behandlingen var virkningsfull og skapte et lekkert og vårlett inntrykk av blåveisen.
Om det bør være så mye hvitt rundt eller ikke er temmelig likegyldig for meg, de små grå klarer å konsentrere seg om det de mener er viktigst uansett.
Odd Tore
Avsluttet .

Dette er jo bare lekkert.

Mvh
ARVE
Rolf S.

Enkelt, effektfullt, delikat.
Funker kjempemessig med så stor hvit flate rund blomsten.
M.v.h. Rolf
Christian Erik B.

Uvanlig, Unaturlig, Underlig og Utvilsomt et bra bilde! Synd den blå streken på høyre blad ikke følger med hele veien rundt, men det er bare en ubetydelig skjønnhetsfeil.

Mvh CEB
Nikolai E.

Jeg tror faktisk dette bildet tar kaka av alle dine blomsterbilder. Med utgangspunkt i et fotografi har du kommet fram til et usedvanlig delikat grafisk uttrykk. Hvorfor bruker du en liggende rektangulær ramme? Jeg ville valgt et kvadratisk format. Midtstillingen er helt riktig.

Jeg synes du burde rendyrket det grafiske uttrykket: det gjenstår litt skygge spesielt ved nedre høyre kronblad. Meget delikat med den blå randen rundt kronbladene, om den ikke er 100% jevn langs alle bladene er ikke så nøye. De hvite filthårene kommer usedvanlig fint fram og forsterker det grafiske.

Dette bildet har jeg vært innom mange ganger, blir ikke ferdig med det. Veldig interessant å lese kommentarene også.

Bildet anbefales herved.
Rune T.

Tusen takk for overveldende tilbakemelding på bildet mitt! Så å si alltid legger jeg ut bildene mine uten beskjæring. Årsaken til det er at jeg svært ofter er usikker i forhold til blant annet det, tilbakemeldingene jeg får fra dere gir meg nye innspill som svært ofte bidrar til et bedre bilde. Takk for det!
Av en eller annen grunn har jeg sans for midtstilte bilder. Det er i allefall der mitt blikk først rettes. Kanskje ikke så bra i henhold til ulike komposisjonsregler, men det kan jeg lite om...
Den hvite store bakgrunnen understreker den vakre undersiden til blåveisen og får frem detaljene fint synes jeg.
For deg som lurer på hva som er gjort, har jeg lagt en blåveis på et hvitt ark og deretter eksponert.

Mvh
Rune

PS:
Min kone foretrekker det kvadratiske formatet, så er det sagt :)
Karianne S.

Synes dette var spennende! Fargene intense og den hvite bakgrunnen gjorde det annerledes. Men jeg ville nok lagt blomsten litt skrått eller mer til en av sidene, men så over at du selv likte det i midten. Veldig bra ide og resultat:)

-karianne
Marius F.

Herlig. Bra kontraster i et stilrent bilde. Liker godt den knall hvite bakgrunn mot fargene i blomsten. Dette falt virkelig i smak. Selv om blomsten er plassert i senter som etter boken ikke er å anbefale, syntes jeg det fungerer meget bra i dette tilfellet.

Marius
Geir Helge S.

Hei Rune.

Dette bildet likete jeg godt. Jeg er likevel enig i at det finnes rom for forbedringer, eller i hvert fall muligheter for andre vinklinger. Spesielt tror jeg at en utgave i høydeformat hadde blitt bra, men et kvadratisk utsnitt ville også hevde seg.
Det jeg liker best ved bildet er originaliteten og kronbladene som ble veldig delikat.
Det jeg liker minst er begerbladene og stilken som blir litt FOR rufsete etter min smak.

Hilsen Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu