Abstrakt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133567} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jeanette L.
Hei.
Dette ble veldig klisje.... En sko med plastikkblomster i og et rødt ullteppe....Hva så?Ikke misforstå, jeg prøver bare å finne meningen bak bildet ditt, hva du prøver å formidle.
Men det er ingen stemning, ingenting som pirrer min nysjerrighet, det bare er og blir...... Nettopp en sko med plastikkblomster og et rødt ullteppe...
Jeg ville ihvertfall prøvd å få til et litt mer spennende lys, kanskje noe mystisk? Også ville jeg valgt en annen bakgrunn, for det røde trekker fryktelig mye oppmerksomhet!
Men det er litt av en utfordring å gjøre en sko med plastikkbnlomster spennende, så sett i gang!
Lykke til:-)
Hilsen Jeanette:-)
Andreas L.
Takk for bra kritikk! Neste bilde blir bedre takket være deg!

-Andreas
Jeanette L.
Bare hyggelig, Andreas, lykke til:-)
Hans Jacob H.
Et stort pluss for kreativt forsøk. Prøv igjen, så blir det nok bedre!

Hans Jacob
Terje B.
hei!
Bildet er forsåvidt greit nok...
Meget kreativt forsøk, og jeg tror at du vil se at ting blir bedre etter hvert.
Har tatt meg tid til å se på alle dine bilder og teknisk så er det forsåvidt veldig bra, så jeg tror at iflg din innledning om dårlig kamera er litt feil.
Som dette bildet viser så er det skarpt og fint, noe feil lys gjør at det blir litt kjedelig med det motivet som du har valgt, og det hadde slett ikke blitt noe teknisk bedre med et kamera til x ant kr. med x antall megapiksler :)
Når du får inn litt om teknikker lyssetting etc, så vil du se at det vil bli mye bedre, for generelt er bildene ok bla ''Mølla'' som jeg syntes var både kreativt og bra!

Mvh Terje.

Andreas L.
Tusen takk for kritikk... Spesielt til deg, Terje. Jeg har forandret mening om det med kameraet mitt. Det kommer et mye bedre bilde neste uke jeg skal legge ut på bilde-kritikken. Takk!

-Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu