paradise
ta flyet til lisboa, ta taxi til sentrum, gå til togstasjonen, ta tog til cascais, lei scooter ved transrent, kjør 10 min nordover, gå ned til stranda, fortsett inn grotta og vips så er du i paradis, helt sant! men, hysj, ikke si det til noen.. fra venstre gokk og meg
Utstyr
  • 20D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133499} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinar H.
Horisonten her var så skjev at det er nok ikke et uhell. På tross av det liker jeg ikke skjeve horisonter, og mener det burde vært rettet opp for å gi et bedre bilde.
Fine kontraster og strukturer i sjø, fjell og himmel.

Steinar
Magnus W.
Liker dette bildet morten. Syns silhuettene er fine. Tror jeg er enig med TH angående horisonten. Kikket litt på origialbildet ditt, og tror kanskje jeg ville vurdert et litt annet utsnitt også, hvor du får med hele personene..
Georg K.
That’s ok with the horizon - it suits this image and adds to the expressive value of the image.
Like the way you have been playing with the strong light - contrasts, and so the placement of the two guys on the right side - more or less on the edge of the scene.
Guess I would get an even better feeling about the image when person 1. Would be completed - but I'm often struggling in seeing strength in harsh cropping.
Portugal is a fine spot during this time of the year - also in other times - but as a contrast now - just great.

Nice shot - the right amount of information included to turn it into more than just a beach-shot.

John Einar L.
Bildet er så skjevt at vannet renner bort......
Egentlig på en måte et interresant bilde, men slike horisonter funker ikke for meg. Tviler ikke på at det fenger for noen. Men jeg greier ikke se hvordan det skal tilføre noe som helst, bortsett fra da å tømme stranda for vann.
Andreas L.
Det her synes jeg var sinnsykt bra... Historien gjør ubevisst bildet bedre.

-Andreas
Avsluttet .
Blæææ, hvem har bestemt at horisonter skal være rette!?? I mine øyne er verden ganske skeiv i seg selv, og dette er et herlig bilde som gir meg lyst til å reise, oppleve, sanse og LEVE!

BRA!

EnNaH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu