-natur slik jeg valgte å se den
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger503
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Heidi Helene S.
Hmm..
Dette var en utfordring.
Jeg liker sterke kontraster og høy fargemetning slik du viser her, men i dette tilfellet er jeg litt usikker på om du har lykkes.
De røde trestammene gir bildet preg av å være mer et maleri enn fotografi, og de ''stenger'' for dybden som ligger i bildet.
Men jeg liker det jo på et vis, ellers hadde jeg ikke klikket på thumbnailen.
De to røde trærne som lager ramme på hver side er flott, formatet er bra, jeg kunne dog tenkt meg å sett det beskåret langs tre nr. 3 fra venstre og langs tre nr. 9 fra høyre inn mot midten. Ehh..hvis du skjønner.
Rune H.
Synes du har lyktes bra her jeg!
Har sansen for å trekke litt ekstra i spakene av og til!

Føler bildet ditt deles i to - øvre og nedre halvdel. Dette grunnet blå og delvis rød hovedfarge i bunnen. Tror du godt kunne ha lagt ut et utsnitt med øvre halvdel også. Mer rektangulær form på bildeformatet tror jeg gjør seg her - og fargene i øvdre del passer i alle fall denne betrakteren bedre.

Rune :)
Jeanette L.
Hei!
Jeg har bare en ting å si:
Klapp, klapp klapp!!!!!

Jeanette:-)
Avsluttet .
Enig med Rune her, og jeg har veldig sans for øvre halvdel av bildet. Jeg synes du har lykkes godt med fargene, og jeg har ingen problemer med å se dybden i bildet, spesielt er den bra hvis jeg ser bare på øvre halvdel.
Hans Jacob H.
Synes også dette var spennende og dekorativt bilde. Enkle og regelmessige former samt ''to-delingen'' av fargene får en spesiell grafisk effekt. Kanskje savner jeg noe som kunne bryte opp de ensformige flatene, et mål for blikket mitt når jeg har studert formene. Slik som det er nå blir det et nydelig mønster, men kanskje ikke så mye mer.

Hans Jacob
Chr. G.
Takk til dere for kommentarer! Merker meg slakt av fargebruken hittil ikke forekommer, og det er jo beroligende... er av den oppfatninen at s-h ikke alltid er det eneste alternativet når det fravikes fra det opprinnelige, og jeg var spent på hvilken reaksjon som kom, om noen. Jeg er enig at det er litt tungt i bunnen, og at forgrunnen dominerer her. Forslagene til beskjæring tar jeg med meg, må nok kikke litt mer på alternativene.
Øyvind A.
Jeg synes dette er bra. Enkelt, men likevel nok å se på. Dekorativt.
Ø.
Ronnie S.
Dette syntes jeg fungerer godt. Også bruk av mye farger. Jeg ser billys eller annen lyskilde som lyser opp en tett vegetasjon/ hekk o.l. Bakenfor er mørket og det ukjente. Det vertikale og det horisontale spiller på lag her. Bildet gir rom for spekulasjon og tankespill. Bra!
Chr. G.
RS: Interessant å lese din betraktning om lyset. Her har jeg ikke brukt kunstig lys, bare kunstige farger ;-)
Ronnie S.
Neida, jeg skjønner at du ikke har brukt eksternt lys. Det var bare en abstrakt følelse :-)
Ketil K.
Kreativt og originalt. Virker absolutt som billysfangst i blåtimen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu