Tåkesjø
Fjellværøya i Sør-Tr.lag
Liker det, men er usikker på om andre gjør det...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-03-28 23:08:59
    Versjon #2
Utstyr
  • Aiptek et eller annet
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEtterbehandling i Picture it photo
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger645
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132437} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Fred S.

Tror det skjuler seg noe ganske spennende bak den effekten du har lagt på. Den er forsåvidt ikke ueffen den heller, og jeg vet selv hvor morsomt det er å eksperimentere med effekter, men her har du sannsynligvis et motiv som vil stå bra ''in natura''. Kanskje legge ut originalen som extra ?

vh fred
Elise M.

Takk for kommentaren
Vel....
Originalbildet er nok ikke noe særlig, dessverre...

Hensikten min med dette bildet er å formidle en følelse
av noe du bare NESTEN husker...
Det kan være ting fra barndommen, eller noe du drømte i natt..

Er noen enig i det?
Avsluttet .

hmm...

orginalen er nå slettes ikkje så aller verst, men litt meir kontrast ville nok gjordt seg. Effekten på hovedbildet blir nok også litt for mykje etter min smak, kul nok den, bare litt mykje.
Elise M.

Det er ikke effekt. Det var sånn den dagen!
Avsluttet .

ehmm...eg meinte effekten på bilde nr 1...ikke originalen..:)
Elise M.

Ups, nå skjønte jeg...
Trodde jo fortsatt du snakka om originalen jeg da:P
Gunnar G.

Veresjon 1 er spennende, men på grunn av kontrasten, gror store deler av sjøen igjen og blir sort, noe som ødelegger for det du vel egentlig ønsker å få fram. Slik sett er versjon 2 bedre. MEN du har en mulighet til å redde - i alle fall deler - av versjon 1. Da må du beskjære bildet ganske kraftig nedenfra. Legg ny nerkant akkurat over der den sorte sjøen slutter i venstre billedkant. Da får du en lysere sjø, og brygga og det vi oppfatter som refleksen av brygga i vannet blir mer synlig som sorte skygger, og du beholder det drømmeaktige i bildet.
Gunnar
Fred S.

Originalen er fin den, Elise, og dette med å formidle en stemning er absolutt viktig. Er stort sett det jeg har gjort her inne, og har ''overlevd'' bra med det; jeg er ingen ''tekniker''. Det blir kanskje litt ''tomt'' på venstre side, noe som hadde skapt mer balanse i billedflaten hadde gjort seg ( en båt, et skjær, etc), men atmosfære finnes.

vh fred
Jane B.

Hei! Nå skal jeg fortelle deg noe rart. Jeg var inne og tittet på dette bildet seint i går kveld. Jeg synes bildet ditt (versjon 1) er litt sånn spøkelsesaktig jeg da, litt skummelt og dystert. Bildet ditt må ha gjort inntrykk på meg, for i natt har jeg drømt om det! Jeg drømte at jeg var inne i det huset, og inni der var det også skummelt og dystert. Huset hadde gamle, merkelige trapper som plutselig forsvant under meg, så du kan jo tro jeg sleit. *hehe*

Konklusjonen må vel være at jeg synes bildet ditt er veldig spennende. ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu