Man
Jeg syntes det er mye enklere å fotografere jenter. Føler at settingene er lettere å gjennomføre. Her har jeg prøvd å fremføre Geir A Olsen på en barsk måte. Vise frem mannen bak alle de vakre portrettene. Dessuten så har han godt av å være litt på den siden av kamera også :) Veldig lærerikt å være modell for å kunne bedre forstå hvordan det er å stå på den siden også.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger775
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Tor-Ståle H.

Hei,

Hånden er meget forstyrrende (medmindre denne personen er en ''tenker'' - filosof ell.)...

Prøv uten hånden - tror det blir mye bedre.
Avsluttet .

Jeg synes faktisk hånda gjør seg, og den er nettopp det som skiller dette fra mange andre ansiktsportretter og gjør det litt annerledes. Men jeg kunne muligens tenkt meg litt mere rom på venstre side for å se mer av ''hvor hånda kommer fra''; dvs. skulder etc. Nå ser det nesten ut som den kommer nedenfra fra en annen person utenfor bildeflaten.
Eivind F.

Liker heller ikke hånda, men ellers fint.
Knut-Ivar J.

Hei Anniken,
synes du gjør mye godt arbeid, men her synes jeg det mangler noe. Er ening med TS ad. hånden, men ikke bare det, synes også lyset er for flatt. Kanskje det er for lite kontrast i bilde. Synes ikke mannen ser ut som en tenker. Han er bare plassert der for å se i kamerat. Når det er sagt, må jeg si at dere tre, som samarbeider gjør mye bra foto arbeid.

MVH
Knut-Ivar
Anniken S.

Hei og takk for tilbakemeldingene. Hånden er selvfølgelig tilsiktet i dette portrettet og jeg hadde et ønske om at den skulle dominere bildeflaten noe. Uten hånden sitter jeg igjen med et fotoboksbilde...og det vil jeg ikke ha.
Tommy, du har et godt poeng når det gjelder mer av armen og skulderen.
Det eneste problemet da var at det ble så mye..... Ønsket meg et nærbilde.
Kunne evt. ha laget det litt sidetungt og brukt luft på venstre side evt. flippet det andre veien igjen....., men som sagt...nærportrett....
Steinulf L.

Hånden hører med og du får frem en fin diagonal linje i bildet. Lyset er kanskje litt rett på og ikke så spennende. Hen blir litt blank i pannen og på nesa.
Stine J.

Syns du har fått til et godt portrett og jeg syns absolutt at hånden bidrar til å gi ham en litt barsk look. Belysningen kunne kanskje vært litt mer fra siden, men alt i alt syns jeg du kan være fornøyd med dette.

mvh Stine
Jonny E.

Hei hei

No har eg sittet ei stund og prøvd forskjellige
stillinga med hånden under haka fordi eg
synes pekefinger ikke så avslappa ut,
eg finner det behageligare og ha en litt bøyd finger,
men det kan jo bare være meg som synes det.
Eg synes også at armen og hånda e for lys i forhold
til ansiktet og skiller seg derfor for mye ut.

Må det være luft over....

Smålurt uttrykk på øya og munn.


Ha en god dag

. JonnyE


Avsluttet .

Hei Anniken
Jeg synes hånden godt kan være der, er en del av bildet som skiller seg fra massen av andre portretter. Hånden er kanskje litt lys men absolutt ikke plagsomt.

Ellers synes jeg du har fått frem et fint uttrykk.

MvhJRH
Grethe B.

Hånda er helt grei, tviler mer på uttrykket...litt tilgjort kanskje...blikket sier at tanken er et annet sted:-) Og hos meg ser bildet littegrann uskarpt ut. Fint i sh. Lyset er ok. Mye bra.

mvh
gt
Avsluttet .

Synes positur og blikk, samt hånda er helt greit. Men kunne du ikke ha valgt sort bakgrunn i stedet. Siden du har valgt å vise t-skjorta, er det litt dumt med hvit bakgrunn. Litt for hardt lys ble det på den også. Tonene i ansiktet virker også noe mørkere enn på armen, så litt hard blits her...

T
Geir Andre O.

Har absolutt sett bedre modeller hehe :-) men liker bildet jeg da, har sett meg adskillig dårligere fremstilt :-)
Lars-Anders M.

Det meste er sagt her. Ganske bra syns jeg. Ok.
Bjørn H.

Heisan

Liker godt bildet. Armen myker opp det hele og faller ABSOLUTT, naturlig inn ....................

OK, lyset kunne vært litt mer heftig :))

Men litt av en ''MAN''

Bjørn :¤
Inger-Lise S.

Hei Anniken! Et flott portrett fra deg igjen! Hånden hører absolutt med. Uten ville bildet blitt ''vanlig'',er nå min mening...
Godt glimt i øyet på modellen.
Skal jeg pirke på noe, så syns jeg T-skjorta er litt utbrent nederst....
Men som sagt: Et godt portrett:)

Inger-Lise
André M.

Tøff Geir. Bra framstilling. Hånda hører med i blildet, - men personlig ville jeg valgt en lyssetting som hadde framhevet ansiktet i stedet for hånden: Lysere ansikt, mørkere hånd. Smakssak, selvsagt. Men dette funker også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu