Som man skriker i skogen
En omtenksom nøteskrike dukket opp i høst for å adsprede meg når jeg ventet på hjorten som aldri kom. Den hoppet omkring og viste seg fram, så jeg hadde noe å følge med på. Hyggelig gjort av den.
Bildet inngår i albumet På ''Hjortevakt'' - Forsøk på å få avbildet hjort i naturlig miljø. Laget til kamuflasje i nærheten av et hjortebad på ei myr på fjellet. Sitter der morgen og kveld :-).

Blir mest bilder av annet og minst av hjort, men artig lell.

Prosjektet er avsluttet for i år.
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon EF 300mm f/4 L USM
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • FilmtypeDigital raw iso 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131931} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jan Frode A.

Og her kommer et nytt Brathaugsk fuglebilde :-)

Jeg blir ikke helt enig med meg selv om hva som fasiner meg mest med dette bildet: fuglen eller greina.

Begge er jo så flott plassert i bildeutsnittet, og greina bidrar så absolutt når det gjelder komposisjonen av bildet. Flott lys og flotte farger på hovedmotiv(ene) mot en rolig bakgrunn som gjør det hele behagelig å se på.

Slike motiver er vel en god trøst når hjorten allikevel lar vente på seg.

mvh -jfa-
Knut B.

Kombinasjonen av fuglen og greina fungerer meget bra; meget severdig. Ser for meg ut til bildet lider litt av hard komprimering og/eller litt hard oppskarping, men originalen i stort format er sikkert flott!
Inger-Lise S.

Et veldig fint bilde dette. Nydelige farger. Miljø og fugl ble vakkert sammen, utførelsen er god som valig.Fin bakgrunn og.

God påske
fra Inger-Lise
Kurt S.

Et flott bilde av en vakker fugl.
Kombinasjonen av den fine greina, fuglen og en flott bakgrunn gjorde seg godt. En veldig fin, blå fjær med fine mønstre på siden av fuglen.
Skulle du hatt fuglen i det gyldne snitt - som nok skaper best harmoni i bildet - måtte du nok hatt den plassert litt lenger opp og litt til høyre.
Kanskje litt for hard oppskarping, som nevnt. På min skjerm vises det på en stripe under greina og kanskje litt på oversida av fuglekroppen.
Uansett: Et flott bilde.
Mvh Kurt
Inger Anne Maritsdotter V.

En nydelig fjærdrakt på denne krabaten, fin positur og en flott grein den satt på.
-iav-
Venche J.

Flotte farger og fin fugl, men bildet er strekt preget av for mye oppskarping eller komprimering. Synd, men det er sånt vi må leve med. :)

Wenche.
Geir Helge S.

Hei Stig.
Et meget severdig bilde du har her, men det kan virke som om du har ''overbelastet'' det litt i PS. Fargemetningen er alt for høy (se på vingespeilet til nøtteskrika), og det kan virke som om du har brukt en litt for stor dose Neat Image. For å pirke litt til kan jeg si at jeg ville valgt et utsnitt med nøtteskrika til venstre i bildet.
Hilsen Geir
Stig B.

Takker for fine kommentarer. Jeg likte selv dette bildet fra langt inne i skogen. Bildet kan nok se ekstra oppskarpet ut pga lyset som her kom bakfra.

Kan kanskje være enig med deg, GHS, i at det kanskje var litt mye fargemetning her. Laget det til på min bærbare, det er ikke alltid det er det beste :-). Utsnittet gikk dessverre ikke å legge lenger til venstre, for da ville bare stammen kommet inn som dominerende element.

Stig
Geir Helge S.

Ok, som jeg tenkte.
Geir
Bjørn H.

Nydelig pipipbilde igjen fra deg -

Liker komposisjonen meget godt ...

Syns fargene er dekorative, men usm bruken er litt for voldsom :)

Bjørn ;¤
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu