Mølla
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Caroline M. S.
Hei Andreas - jeg ser du har en svært så variert rekke med bilder på dotten (mange ulike motiver og uttrykk), og fant her et som ikke har fått kommentarer.

Det er mye bra med dette bildet - fint med fuglene som flyr forbi siloen (og ekstra bra at en av de ligger i front - langt ute på venstresiden), gode farger (knallblå himmel mot hvit silo - selv om det kanskje ville sett bedre ut om skyggene ikke var så blå). Men bildet sitter ikke helt likevel synes jeg fordi hvordan siloen er plassert i bildet virker tilfeldig. Jeg ser jo at det sikkert er fuglene du har hatt fokus på, men siloen er tross alt ganske så dominerende i bildet. Dette blir en litt dum kommentar (og det er kanskje derfor du ikke har fått andre kommentarer på dette bildet) - for jeg går ut i fra at fugler ikke flyr i et bankende kjør forbi siloen (så du ville ikke hatt tid til å henge rundt der lenge for å finne den mest ultimate vinkelen).

Men når det er sagt synes jeg både dette og flere av de andre bildene dine viser at du bruker øynene godt når du er ute med kameraet ditt. Du ser opp, ned, bort, under... Det er bra! :-)
Andreas L.
Tusen takk, jeg ble veldig glad for kritikken din! Det morsome er at disse fuglene fløy ganske ofte forbi denne siloen, men jeg og min venn var på vei et annet sted for å ta bilder, og vi var vel litt for utålmodige da vi så dette motivet... Så jeg hadde tid til å finne den ultimate vinkelen :). Neste gang skal jeg være mer tålmodig! Det er et løfte :p

Takk for skryt!

-Andreas
Avsluttet .
Hei på deg

Jeg synes du har gjort et bra opptak her.

Er litt usikker på hva slags kamera du har, men hvis det er et DSLR ville jeg valgt en annen innstilling på utløseren.

Jeg ville valgt å sett kameraet på ''serieopptak''. Da ville du kunne utløse flere bilder med kort tids mellom. På noen kameraer tar man gjerne 3-5 bilder i sekundet.

På den måten ville du ha flere eksponeringer å velge mellom. Jeg velger selv serieoptak på kameraet når jeg er ute og streifer i ukjent terreng. Man vet aldri hva som dukker opp, eller hvor fort motivet beveger seg.

Lykke til med fotograferingen, jeg ser du er godt på vei !

Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu