i samme gate som sist,
prøver å få til farger og linjer
og folk.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Hans Jacob H.
Et fint bilde synes jeg med masse fargeglede. Ganske spenstige fargekontraster mellom det blå/grønne og personen i rødt, men de balanserer fint mellom den grå tanken med rustflekkene. Men føler vel kanskje at det kunne vært litt mer kontakt med modellen, uten at hun nødvendigvis skal se rett inn i kameraet. Kanskje burde hun heller se litt mot venstre (i bildet). Blikket mitt går ihvertfall først på personen og dernest rett mot venstre del, hvor det er både spennende farger og mange detaljer.

Hilsen Hans Jacob
Stine Merete F.
Fargene er kjempebra, friske og fine. Tviler litt på måten modellen opptrer i bildet, føler liksom at hun står på tå og strekker seg for å bli med på bildet. Liker ideèn, stå på!
Mvh Stine
Ketil K.
Synes dette er meget velkomponert. Den blå ruten øverst til venstre mot den røde nesten-ruten nede til høyre utfyller hverandre, og lager en slags fargemosaikk sammen med de grønne tankene. Blikket noenlunde i ''fartsretningen'' kjennes riktig. Hun kunne kanksje vridd litt mer på hodet og blikket? Rustholken som bakgrunn gir også liv i bildet og skaper flatekontrast. Det svakeste er fortsatt kanskje uttrykket til jenta, men det passser i grunnen ganske bra inn da?
S. N.
Takk for kommentarer alle tre.
KK sier endel av det jeg tenkte med farger og ''fartsretning''.
Det du sier HJH om kontakt og sånn vil jeg bare tenke litt høyt rundt. Kan hende at bildet lider av å være .. hva skal jeg kalle det .. et visuelt eksperiment uten så mye innhold. Det er ikke et portrett. Og det er kanskje ikke gjennomført estetisk nok til å klare å stå helt på egne bein slik det fremstår i dag. Kontakten hadde muligens ikke vært savnet om alt annet fungerte som jeg hadde tenkt. Hm.
Jeg tar uansett med meg kommentarene videre. Takk igjen.

Silje






Bjørn H.
Jeg syns dette fungerer svært så fint jeg :)

Fargesammensetningene er helt ''perfect'', rett og slett, godt sett -

Ellers har jeg i grunnen ikke så mye å kritisere modellens plassering eller blikk på, mulig direkte blikkontakt kunne vært tingen .. men alt i alt, flott gjennomført -

Bjørn ;¤
S. N.
takker og bukker,
bjørn

:) snilsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu