Eksperiment linjer/farger.
Liker selv det grumsete/overmettede her,
men i tvil om jeg er alene om det.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lars Åke A.
Postitivt: Fint lys på modellen, litt mystisk uttrykk og fint posisjonert.

Negativt: Likte ikke den overbehandla bakgrunnen, rødfargen på jakken er for skrikende, og så blir jeg distrahert av den litt kraftige blå skyggen. Men en sånn røff bakgrunn kunne du utnytta mye bedre, kanskje som en hard kontrast til modellen. Kanskje også hatt modellen litt lengre fra bakgrunnen.

**LÅ**
Avsluttet .
Jeg synes faktisk det er kombinasjonen av rød jakke og blå skygge som gjør dette bildet litt småmorsomt. Men fargemetningen i selve jakken og genseren under virker å være kjørt opp litt vel mye - slik at den gror for mye igjen. Ang. utsnitt, synes jeg du enten burde hatt med mer eller mindre i bunnen. Ellers fint og soft uttrykk samtidig som den grove muren gjør det litt røft.
Torgeir S.
Hei Silje og takk for sist! Enda et stilig portrettbilde fra deg, du liker å jobbe med folk ser det ut som?! Jeg må vel si meg enig med de to andre om at den skrikende overfargede jakken var i meste laget, men jeg synes komposisjonen var spennende!

Mvh. Torgeir
S. N.
Takk for kommentarer,

LÅA - Jakka, ja...mye farge i utgangspunktet og jeg tok ekstra i. Masse ekstra. Skjønner at det ble litt voldsomt, og skal revurdere når jeg bare får tenkt meg litt om og prøvd meg litt frem.
Som TN er inne på var det rød jakke/blå skygge som fristet. Burde likevel forsøkt å beholdt litt struktur - ble som vanlig litt for ivrig. Forøvrig en metallbakgrunn, dette, ikke mur, og den kommer til å dukke opp flere ganger.
TS - Takk for sist. Jepp, liker å ta bilder av folk. Synd å bo i dette naturparadiset når man ikke synes det er spesielt morsomt å fotografere fjell.

Silje
Ketil K.
Fint blikk og behagelig, om enn noe reservert uttrykk på modellen. Fargene ble noe overmettet, det bør ikke kjøres så mye opp at du mister detaljeringen i klærne. Men likte den blå skyggen mot det røde. Formatet blir litt smått på fotono, så jeg ville gjerne hatt modellen litt nærmere i bildet, men ikke sikkert det blir riktig i større format enn her.
Arne S.
Bakgrunnen og den blå skyggen er delikat. Rødfargen og de blå øynene blir litt for framtredende i forhold til modellens forsiktige og litt defensive positur. Stripen gjennom hodet virker forstyrrende. Bildet har en visuell verdi, men uttrykksmessig ikke helt i mål.

Har sett igjennom bildene dine. Du har et godt blikk!

:)
S. N.
Den overmettingen ble visst litt overkill, skjønner jeg...

Ketil -
Format. Skal i fremtiden tenke større ift presentasjon på foto.no. Et tettere-på-utsnitt synes jeg ikke fungerer så godt her, i alle fall.

Arne -
Stripa. Ja, den hadde liksom en funksjon i mitt hode, men som så ofte før er det ikke alltid det jeg tenker fungerer i praksis.
Ellers takk for usedvanlig oppløftende kommentar :)

Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu