To bølger
Bildet inngår i albumet Landskap - Jeg er inspirert av hva de Flamske malerne så i landskapet rundt seg. Mange vil kalle bilden for klisjeer fordi vi har sett det så mange ganger, reprodusert dårlig. Dette er for meg Høykitsch...deilig og tidløst..
Utstyr
  • Leaf 22 MP
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger781
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tom B.

For en ''vannmann'' som meg (ikke stjernetegn, men motivvalgmessig) er dett et deilig bilde. Dødsenkelt, men det viser likevel det store og mektige. Jeg har et i samme leia som jeg har kalt Big Boss. Ikke et elegant navn, men det beskriver litt av det jeg føler.
TomB.
Kristoffer L.

Jeg ser et bilde av bølger og krusninger, men ingen trekk i bildet som jeg kan assosiere med kitsch - som jeg forresten synes er et oppkonstruert og unødvendig begrep. (Om en vil lage bilder som gir assosiasjoner til Rembrandt og hans samtidige, kan en gjerne gjøre dette uten samtidig å måtte plassere seg i en bestemt ideologi, eller sette en begrensende merkelapp på bildet. Men dette er bare min personlige mening - andre vil mene noe helt annet.)

Det er et rolig og enkelt motiv, et bilde en kan meditere over. Teknisk meget bra, men innholdsmessig ikke oppsiktsvekkende bra (synes jeg). For meg er det mer et bilde av krusninger enn av bølger. Et kurant bilde er det imidlertid, og jeg kan forestille meg at det kan gjøre seg på veggen i et større format.

- Kristoffer

Inger-Lise S.

Jeg er fasinert av vann og liker enkle bilder. Men her savner jeg noe.Om så bare en eneste bølge som skilte seg ut..Tror jeg ville kunne nyte bildet om jeg fikk se det i farger. Men det må nok en vannelsker til..
Kitch er et ord jeg ikke bryr meg om.

Inger-Lise:)
Kristian S.

Hva er høykitch? Tom Sandberg gjør dette mye bedre enn deg.
CF W.

Om mitt mål var å bli like god som Tom Sandberg, burde jeg da prøve å kopiere Tom Sanberg?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu