Best Friends
I anledning bryllup blir ofte mange bilder tatt. Det er en fin anledning til å forevige deg og din kjære på fotografiet, men det er også en god anledning for at du og bestevenninen/vennen endelig kan få et fint portrett sammen.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger690
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127146} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Likte dette Anniken, jentene har bra blikk kontakt med hverandre, og fine smil.

Teknisk bra bilde. Fine hudtoner uten utbrenthet. Ville muligens ha fjernet de to små strekene foran på brudekjolen, lurte først på om det var rusk på skjermen min..

T
Avsluttet .

Synes dette ble riktig så bra jeg. Behagelige lyse gråtoner og fine uttrykk på de to unge damene. Ramma ble kanskje litt i største laget, men det har jo ikke noe med selve bildet å gjøre da. Tittelen passer godt til ansiktsuttrykkene og det som for meg ser ut som god kontakt dem i mellom.
Steinulf L.

Dette ble bra. To gode venner.
Teknisk krevende, med den hvite blusen. Det fungerer bra. Håret til damen til venstre er veldig mørkt på denne skjermen, men nå kjenner ikke jeg damen da.
Likte dette.
Avsluttet .

Flott utstråling...................nesten litt sukkersøtt :-)
Teknisk bra og en helt grei komposisjon. Liker at de ser på hverandre.

Godt jobbet igjen.

MvhJRH
Nikolai E.

Terje, ser du noe som jeg ikke ser på skjermen min (''...de to små strekene foran på brudekjolen'')? Dessuten er det vel ikke gitt at det er brudekjolen? :)
Som Steinulf kommenterer, teknisk krevende, her er kontrasten utnyttet fullt ut. På min skjerm virker den hvite kjolen utbrent (altså helt hvit uten fine nyanser i det hvite). Jeg har ikke sett på bildets histogram, så det kan være iorden. Men det er på kanten :)
Det mørke håret på begge damene har fine nyanser. Bra. Hudtonene er nydelige. Bildet passer kanskje best som sort/hvitt, iallfall gjør det seg meget bra. Rammen rund er fint på utskrifter, regner med at det er det som er meningen. Ellers henger jeg meg på kommentaren til Tommy.
Grethe B.

Fine damer med fin blikkkontakt. Synes ikke ramma er så gæli' jeg:-) Lager luft rundt motivet, liker de tynne strekene, men når du først skulle ha slike, så pass på at de er like tynne, her er streken til høyre litt tykkere...bare pirk dog!.-)
Ellers et koselig venninnebilde med fine toner. Det hvite har nok med skjermer og gjøre her, jeg ser de stripene foran på kjolen, men de er jo bare folder i kjolen, man skal da ikke manipulere naturen hele tiden eller?;-)
Fine hudtoner, enig!

mvh
gt
Bjørn H.

Hallo ..........

Et bilde som sitter fint ...

Bra komp, og god kontakt mellom modellene ...

Hmm ---- hvorfor sååå innmari mange rammer da Anniken ? okey da, tydeligvis smak & behag :-

Ha en forferdelig flott kveld -

Bjørn ;¤

Anniken S.

Hei og takk for konstruktive tilbakemeldinger.
Kjolen til bruden er nok litt på nippet til utbrent på dette bilde, men det er nok etterbehandlingen sin skyld. Følte at det måtte litt mer kontraster til i sh versjon, men det ble trolig litt for mye. Dette gikk nok på bekostning av den hvite brudekjolen. Foldene foran må jeg nok beholde ettersom det er en del av utsmykningen på kjolen. Rammene gjør seg nok best i utprintet versjon.
Liker dog disse rammene veldig godt selv og føler at de er relativt beskjedne.
Kristoffer L.

Et fint studiobilde dette, Anniken. Ansiktene er naturlige, blikkene likeså. En merker at de to er gode venninner.

Et par konstruktive tilbakemeldinger: De to sitter kanskje litt vel mye side ved side (litt statisk, og begge må vri seg). Ansiktene/blikkene sørger likevel for å bryte opp det som lett kunne blitt stivt, og gjøre bildet spontant og ekte.

Det kan være skjermen min, men spesielt brystpartiet på den hvite kjolen virker litt utvasket. Ellers synes jeg belysningen er jevn og fin, og fungerer svært bra.

Det er ikke lett å lage slike bilder. Dette er bra jobbet!

- Kristoffer
Ioannis L.

En strålende god varme og kontakt du har klart og videreformidle her!
Jeg lurte på om jeg ikke skulle gi deg et lite tips om sorthvittkonvertering. Det er mulig du har prøvd det før, men jeg hørte nettopp om denne fremgnagsmåten selv og synes den fungerte bra på de fleste digitale bilder.
Du kan selfølgelig oppnå bra reultater med channel-mixer og det enkle modusskiften til grayscale, men hvorfor ikke prøve noe nytt?
Åpne orginalen i farger.
Bytt mode til lab color.
Åpne channelsvinduet i windows.
Kast channel A og B i søppelkurven.
Bildet er nå i meget akseptable gråtonenyanser uten for mange flate partier.
Alikevel bør du gå inn i levels for å sjekke om det trengs litt ytterligere finjustering.
Du må til slutt bytte modus tilbake til grayscale(ellerRGB), ellers vil du ikke få lagret bildet i jpg. ;)
Anniken S.

Spennende tips Ioannis. Prøvde det ut akuratt nå.
Ser at det blir sterkere kontraster samtidig som valørene blir av en helt annen art. Den gamle versjonen virker noe blå'ere.
Dette må jeg prøve ut på flere bilder. Tusen takk for nyttig tips, slikt setter utrolig stor pris på!!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu