Siste indre og vekk me'n
Ikke alltid like elegant beinføring på glattisen på disse stokkendene. Virker som om flygelederene har fått panikk eller gått til streik, for landingene gikk i hytt og pine.
Bildet inngår i albumet På ''andejakt'' - Resultat etter fotojakt etter svømmende individer, samt eventuelle andre som samtidig ønsker å bli tatt bilde av
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-02-16 13:04:59
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 10D
  • Sigma 100-300/f4 APO HSM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/1000s
  • FilmtypeDigital Raw Iso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger714
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127089} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Hans Henrik F.

Tanken er god, men jeg mener vel at bildet dessverre er litt for rotete. Anda som er på vei ut av bildet forstyrrer litt og speilbildet i toppen kunne jeg også vært foruten. I tillegg er vel ''hovedanda'' litt uskarp? Vanskelig å få alt til å stemme 100% med et slikt bilde, men et ''actionfylt'' andebilde er jo sjelden kost og etter min mening kan det bli langt mer spennende enn et alminnelig andeportrett. Prøv igjen !
Carsten A.

Jepp, noe for rotete, kunne forsåvidt vært beskåret slik at ''hovedanda'' var eneste element i bildet, og bedre om utsnittet under opptak hadde vært valgt slik at hele speilbildet av fuglen hadde kommet med. Men nå det er sagt er jo ikke stokkandbilder med noe aktivitet egentlig så vanskelig eller for den saks skyld uvanlige med det utstyr av den typen som er brukt her. Dette utstyret skulle også greit ha laget et opptak med bedre skarphet.

På'n igjen blir nok rådet også fra meg.

MVH CA
Stian S.

Motivet er morsomt, det er en bra ide, men tenkte på dette med utsnitt og skarphet jeg også. Skulle gjerne likt å sett mer av anda på vei ut av bildet.
Avsluttet .

Hei!

Måtte le, morsomt bilde
Stig B.

Takk for raske kommentarer.

Kan forsåvidt være enig i at det er mange elementer i dette bildet, og at det er muligheter for å få tatt bedre bilder av slike situasjoner. Savner bare selv klimatiske forutsetninger i år ;-(, for lite is, for lite lys, for mye nedbør. Når forutsetningene dukker opp igjen så skal jeg nok prøve å få friske bilder av lignende situasjoner.

Stig
Kurt S.

Enig i at hovedanda alene, med speilbilde, kunne blitt et flott motiv.
Her har du sikkert mange ideer og muligheter å jobbe videre med når forholdene ligger til rette for det.
Morsomt bilde -:)
Mvh Kurt
Stig B.

La ut en beskjært utgave som kun viser ''hovedanda'', etter forslag. Anser at den i dette bildet ikke har tilstrekkelig kvalitet til å stå alene, så får ta det som et tips til en senere an(d)ledning når omstendighetene tillater det.

Stig
Venche J.

Jeg tar det som det det er - et morsomt bilde. Da sikter jeg selvfølgelig til versjon en. :)

Wenche.
Vegard L.

Hei Stig. Morsomt bilde. Stå på videre.
Mvh Vegard
Johan K.

Hei
Utrolig morsomt andebilde.
Enig at det er litt rotete, men... fikk meg i alle fall en god latter.

Johan
Roger V.

Hei
Jeg tar det og som det er, syntes det var en god historie og passende bilde.

Roger
Stig B.

Takk for kommentarer igjen. Det var det humoristiske i dette som apellerte til meg, og dermed er det v1 som er ''mitt bilde'' her. Glad for at flere opplever det samme. Ser at det er mulig med flere prosjekt på dette og tar det med til framtiden.

Stig
Avsluttet .

Et annerledes og morsomt opptak Stig. And på glattisen :-) Stokkand er en vanlig art men opptak på glattisen som presentert her kan jeg ikke huske å ha sett her på dotten. V2 ble best.

MvhJRH
Avsluttet .

Version 2 är ok och lit morsam he he hälsar amatörornitolog Leif
Steinulf L.

Jeg ser det humoristiske i situasjonen og synes at v#1 fungerer bra for formålet, selv med endel tekniske svakteter. Enig i at v#2 ikke har teknisk og komposisjonsmessig kvalitet til å stå alene.
Inger-Lise S.

Hei Stig! Et morsomt bilde! Utsnitt og skarphet er ikke så bra, men i dette tilfellet får vi hoppe over det. Syns jeg ser denne i fart bortover isen:)

Mvh Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei!

Eg syns vel først og fremst at dette var et artig og godt fanga bilde , særlig i #1 ; den kan jo virke kaotisk komposisjonsmessig , da har #2 et mer renere preg over seg.
Men totalt sett et artig bilde.

Mvh Inger Anne
Rolf J.

Hallo Stig.
Gratulerer med et topp bilde i humor sjangeren.
Dette minner meg om episoder på dansegulvet i ungdomshuset i rockens barndom, det var ikke alltid at danserens ambisjoner ang. kunstnerisk utførelse av dansetrinn sto i forhold til evner og friksjon mellom sko og gulv etter at gulvet var ''smurt'' med ukjente mengder talkum og boraks.
Endene her har tydeligvis samme problem med friksjonen.
Det tekniske er kommentert av andre så det står jeg over.
Rolf
Inger Anne Maritsdotter V.

Og din tekst til bildet er jo et veldig artig extra pluss for helheten i bildet;-))
-iav-
Avsluttet .

Kjempefint bilde! Jeg synes ikke det gjør noe i det hele tatt at bildet er litt uskarpt! Her er det situasjonen som er viktig for meg og den synes jeg du har fanget godt! Kaoset i bildet understreker bare steminingen ellers! Topp!

Andreas
Stig B.

Takker for fine kommentarer igjen. Er glad for at andre ser det samme i bildet som jeg, en humoristisk situasjon, selv om det teknisk ikke er av de beste.

Stig
Lars Erik N.

Syntes også dette ble bra. Skulle gjerne sett litt mer skaphet men man må jo se humoren i det for det. De er jo ganske griske disse her....


Lars
Bjørn H.

Hei Stig -

Selvom det mangler litt skarphet er dette et skikkelig kult motiv -

En meget humoristisk og komisk situasjon -

Liker begge variantene ...

Hadde skarpheten vært helt i box hadde dette vært en innertier, de lux ...

Bjørn ;¤

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu