Passion
Mitt første bryllups oppdrag.
Dette var skikkelig spennende saker. Kjente sommerfuglene i magen hele dagen i forveien, men når fotograferingen startet var alle nerver glemt. Følte at jeg kom godt ut av det hele. Fru Brud var veldig fornøyd med resultatet og det er det viktigste.

Har jobbet med nye hjemmesider og vært veldig fraværende den siste tiden. Har mye kommentering å ta igjen....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-02-12 12:41:44
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-02-12 12:43:36
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger671
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Tja, hva skal en si her da...liker generelt ikke mennesker med øynene lukket på bilder, med mindre de sover...det gjelder også brudepar, blitsreflekser i hans panne skjemmer en del synes jeg, og studiobilder av brudepar er litt småkjedelig, men det kan jo være de ønsket det selv

Kutting av hoder er helt greit, men ville nok ha gjort utsnittet enda tettere her, eller tatt med hele hodet hans
+ for skarpheten og kontrastene...
Du har mye bedre studiobilder i din portefølje enn dette Anniken..
Ikke så mye positivt fra meg her, men du fikk min subjektive mening.. :-)

T
Lars-Anders M.

Fin stemmning i dette bilde. Men ikke det beste du lagt ut.
Anniken S.

Refleksene i pannen har jeg fjernet, men jeg la ut feil versjon her på dotten.
Terje, liker at du er så ærlig og gir meg konstruktive tilbakemelding.
Det ER kjedelig med studiobilder av brudepar, men årstiden tilsier at det er vanskelig å få til så mye annet. Legger ut et par andre utsnitt også fra samme seansen. Likte stemningen her, men mulig den ikke er objektiv ettersom jeg kjenner brudeparet.
Avsluttet .

Ver#3 liker jeg, bra lys og fin stemning her..kutt litt på toppen bare..
Ver#2: Dratt litt for hardt i kontrastspaken, men liker dette også. Kunne kuttet litt på høyre side bare, nesten inntil jakka hans, ikke kutt på venstre, kunne gjerne sett enda mer luft på venstre, siden hun lager den fine horisontale linjen ut av bildet...

Huff...pirkete i dag jeg gett... :-)

Men dette er nyttig for meg også...skal om ikke så lenge ut på bryllupsoppdrag jeg og...kanskje jeg tør å legge ut et eller to...for ''slakting''.. :-)

T
Anniken S.

Elsker pirk. Når folk kommer med slike pirkete kommentarer på bildene mine, så tolker jeg det i den retningen at bilde er bra.
Man ville aldri ha pirket på et bilde hvor hovedtyngden av bilde ikke fungerer.
Dessuten, det er dette jeg lærer av og setter pris på :)
Avsluttet .

Hei Anniken

Flott at du har begynt med oppdrag som brudefotograf. Brudebilder er spennende og vanskelige.

Jeg likte det tette utsnittet i V1 godt. Blitzflekkene ordner du lett. Hvis brudepartet ønsket et bilde med øynene igjen kan ikke jeg se at det er noe problem. V2 var helt greit. V3 synes jeg er det beste...........blikkene til brudeparet var bare herlige.

God helg

JRH
Jan Erik B.

Kan tenke meg det er vanskelig å fotografere brudepar, ja. Men jeg syntes du kom bra ut dette. Personlig likte jeg v. 2 best. Det utstråler mest glede og lek. Noe som jeg mener bør være en del av et bra brudebilde.
Ellers syntes jeg du har mange bra bilder på hjemmesiden din. :)
-Jan Erik-
Steinulf L.

2 og 3, men spesielt nr 2 synes jeg er bra. Glede og blikkontakt. Hovedbildet synes jeg ikke holder den høye standard som jeg etterhvert er blitt vant til fra din side.
Kay R.

Hei Anniken... Dårlig med tid har gjordt at æ e litt på etterskudd med bildekritikk. Nok en gang viser du at du får frem hjertevarme i bildene dine. Ser virkelig ut som de hær to e forelska ja. Falt helt for versjon 3 hær. God nærhet og detaljrikt til 1000. Finner ikke noe å sette fingeren på hær..
Ha en fin natt..

MVH Kay:-)
André M.

Kult med bryllupoppdrag :-). Jeg forstår godt valg av studio og kontrollert lys for første oppdrag. Synes du ville vært enda galere enn jeg allerede vet hvis du hadde valgt friluft ;-)

Her faller jeg mest for v2. DEN synes jeg er skikkelig bra ved at det formidles glede som ''jeg tror på''. V3 er også god stemningsformidling, men der synes jeg det hvite i brudekjolen blir noe dominerende/utbrent, - og jeg er ikke fortrolig med beskjæringen av buketten.

V1 blir litt for søt etter min smak, kombinert med litt for flatt lys. Videre synes jeg du kan være mye tøffere når du ''skalperer'': DET har jeg nevnt før :-)

Og nå skal jeg gi et tips om hvordan du kan opprettholde tekstur i hvite flater på bilder med forsterket kontrast: Jeg går ut i fra at du har brukt curves eller levels?. Vel, det viktigste når du lager høyere kontrast, er at du gjør det i nytt ''adjustment layer''. Så kan du bruke airbrushtool med f.eks. 10% opacity og spraye justeringslageret med svart der du ønsker å dempe kontrasten. (For, det er gjerne kontrastøkningen som ødelegger tekstur/tegning i lyse flater, mens svart airbrush demper/fjerner justeringseffekten på det området du sprayer).

Mulig du kunne dette fra før, men kanhende var tipset til hjelp for andre. Ciao :-)
Inger-Lise S.

Hei Anniken! Du og portretter blir alltid bra:) Jeg liker svært godt v#2,særlig pga brudgommens litt ''rampete'' uttrykk.V#1 er ømt. Men da jeg fikk se v#3, var jeg ikke i tvil! Man kan rett og slett se at fyren er en trivelig fyr med humor,mener jeg. Bruden syns jeg også du har fått fram personligheten ved: En både vakker,varm og sympatisk person.Om jeg ikke tar feil....Og jeg innbilder meg at hun har bein i nesa. nåja, det var ikke meningen å leke hobbypsykolog. Jeg syns ''bare'' du har fått presentert brudeparet med deres personlighet på kjøpet;)
Det tekniske finner jeg godt...

Inger-Lise:)
Grethe B.

Man kan mene det man vil om bryllupsbilder i studio, men her synes jeg du har fått fram mange fine uttrykk og følelser jeg! Ikke for oppstilt, #3 var både varm og humorisktisk syns jeg! Fin ramme og likte at det var i sorthvitt!
Stå på Anniken!!

mvh
gt
Bjørn H.

Hallo Anniken -

Så nå er det brudefoto for alle penga skjønner jeg - artig det - :))

V1 har du jo selv sagt noe om da, men utover denne blitzen i panna er jeg ikke helt komfortabel med hudtonene. De blir litt for grå.
Ellers er jeg usikker på de drømmende gjenlukte øynene... vel søtt kanskje !!!

V2 er best. Den er spontant og levende... .Ser ikke behov for kapping noen plass. Den lufta som er, må stå ! De lever sikkert på luft og kjærlighet også, tenker jeg .... hohohohohoho ...................

V3 er OK... dumt med kappinga og utsnittet i bånn ...

Ellers er bildene helt greie studioopptak, litt trad og vanlige kanskje ...

Nå er det snart vår, og da kan man jo ''freeke'' tææl med masse kule greier ...

Stå på videre...syns du er flink...

Bjørn ;¤



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu