Bildet inngår i albumet Siggjo, fjelltoppen på Bømlo -
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Sigma EX 12-24 f4.5-5.6
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/19
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger503
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
John-Tore G.

WoW Dette like jeg godt. Forr en himmel! føler nesten at jeg blir dratt inn i bildet. vel det er nå sånn jeg føler det.....Fin kontrast med sneen, og bra at du har fått gjennskinn fra himmelen i sneen. Det gjør noe bra med helheten i bildet på en måte. bra Jeg tenker litt på hvordan dette hadde blitt med lengre lukkertid. Vannet blir kanskje litt sånn mellomting her. enten litt skarpere eller mere lukkertid for å se hvordan det hadde blitt kanskje?
Som sagt, jeg likte dette kjempegodt.
Mvh John-Tore
Bjarne B.

Hei Tina! Dette var råflott, dette er ein av dei flottaste solnedgangene eg har sett, eg var på jobb og uten annen mulighet enn å stå og nyte synet, skulle absolutt vert der du var.

Mvh Bjarne
Inge S.

Veldig bra. Ikke noe og utsette her for min del.

Mvh Inge
Sverre G.

Oioi! Knallbra! Herlig! Et skikkelig vinnerbilde! Ikke mer å si om den saken.

Sverre
Atle H.

Ja, det er flott i Sunnhordland spesielt solnedgangen dei siste dagane. Det er ikkje alltid godt å treffa med eksponeringe sjølv om det er ein solnedgang, men her har du lykkast bra, noko vi også ser i kontrastane i snøen. Bilde er fint innramma nede.
Terje M.

Må bare si meg enig med de andre her. Supert bilde.
Håvard L.

Ble i skikkelig godt humør av dette bildet :) Takk for det !
Erik A.

Klassisk vakker solnedgang, med et enormt dybdeskapende og prangende skymønster! Eksponeringen sitter, og kompet harmonerer. Enig med JTG om vassflata, men dette er dog av mindre betydning. Fyllinga i forkant ikke av de vakreste (i den utstrekning ei fylling kan være det...), men den gir fin omramming og dybde. Skystrøkene som drar mot høyre bildekant, har en særs fin linjeføring. Har du evt. en v2 med solpunktet mer til venstre, der nevnte skystrøk kommer mer til sin rett? Tror en slik v2 vil ha en enda sterkere perspektiv- og dybdefølelse... Åkke som er - bra!
Johan K.

Hei
Dette falt meget godt i smak. Lekre farger.
Liker komposisjonen godt. Flott forgrunn med den hvite snøen. God dybde i bildet. Føler at jeg blir sugd inn i bildet pga de flotte skyene.
Har ingenting å utsette på her. Meget bra

Johan
Ketil M.

Hei dette var fint, men ser også en versjon som er kappet 1,5 cm under fjellet! ? dette gir sugende dybde!
Per R. G.

vakkert
Grethe B.

Superfin himmel og prikken over i'en med de steinene i forgrunnen, Fantastiske skyer som drar en innover. Bra jobba!!! Nydelig bilde!

mvh
gt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu