samme tid og sted som bilde nr. 140327
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123876} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Lars-Anders M.
Kreativt. Liker att tret bak liksom smelter in i hetten(som ser ut som en frisyr) Ok.
Otto V.
Dette synes jeg var ganske så stilig.
Flott lys på ansiktet.Treet som vokser ut av modellens hode er helt greit.
Den gulfargen er jeg litt usikker på,men jeg er positiv.
Ov.
Marius F.
Spenstig dette. Liker den litt utradisjonelle tilnærmingen med skrikende gul bakgrunn og treet som kommer opp bak hodet på kvinnen. For øvrig pent uttrykk på kvinnen. Skal det være noe så ser det ut som fokuset er lagt til treet og at ansiktet må lide litt for dette.

Mvh, MF
Inger-Lise S.
Annerledes og stilig. Liker treet som en forlengelse av ''frisyren''her. Spesiell og fin øyenfarge.Gjorde seg godt at det gule går igjen i øynene.

Inger-Lise:)
Bjørn H.
Tenkte først nei, .....men etter å ha kikket på det litt, liker jeg både ideen og resultatet bedre og bedre ...

Artig og kreativt - det skal du ha :))

Bjørn ;¤

S. N.
Takk for kommentarer,
Forstår skepsisen til gulfargen.

MF - det kan du ha rett i. Brukte blender 16 her, men treet er temmelig langt bak. Kunne muligens ha skarpet opp ansiktet og hetta enda mer.

Silje
Carsten A.
Pussig,bra resultat. Tone-og fargeforløpet i ansiktet er meget fint, bakgrunnen rimer ikke helt, ville nok hatt noe mer i samme stil der. Idéen med treet er god, men den litt urene fargen i overkant likte jeg bare sånn passe.

MVH CA
Jan M.
Spesielt men det funker. Liker også den greinvasen over hodet. Fine farger, skarpt.
Dag J.
Snodig og morsomt blikk, og herlig lys i ansiktet. Bakgrunnen er litt unødvendig sær i fargene kanskje, men det er pirk. Treet er toppers.
Torgeir S.
Hei Silje, artig, annerledes og stilig portrettbilde du har laget her! Jeg synes det funket skikkelig godt jeg og synes bildet ble skikkelig hevet grunnet de flotte hudtonene og de godt fremtredende øynene. STÅ PÅ!!!

Mvh. Torgeir
S. N.
CA - Ble visst grumsete i overkant - hadde jeg helt oversett til du påpekte det. Takker.

JP og DJ - Takk. Hyggelig å høre at det funker.

Torgeir - Takk, og lykke til videre med egen bizniz.

Silje
Caroline M. S.
Jeg har sett på dette bildet flere ganger nå. Likte det umiddelbart veldig godt på grunn av pelskanten på hetten (som ser ut som den har fått en omgang med hårgele) og treet som vokser ut av hodet hennes. Bakgrunnen (det gule) likte jeg også godt. Det hele ser eventyraktig ut (men ikke noe eventyr for barn). :-)

Men så er det et eller annet som ikke stemmer. Noe jeg ikke klarer sette fingeren på. Kan det være blikket hennes - retningen hun ser i? Jeg forventer liksom at hun skal være oppmerksom på treet som vokser ut av hodet hennes, men det er ikke det hun ser på. Eller kan det være den ubestemmelige følelsen bildet gir meg - det eventyraktige, som ikke ser ut som et eventyr likevel? Så bildet begynte og irritere meg - på den helt riktige måten (det vil si på den måten at jeg bare må se på det igjen og igjen).
S. N.
Takk for kommentar, Caroline, hyggelig å kunne være til irritasjon ;)
''Eventyr men ikke eventyr'' kunne jeg like - tenkte selv sci-fi, men fikk det ikke helt til som jeg ville (ønsket metall/gull-glimmer i hette og himmel, men kom til kort i PS).

Silje
Caroline M. S.
Hei igjen Silje - sci-fi nei, men bildet ga likevel assosiasjoner til noe futuristisk - jeg får bare ikke helt klart for meg hva, og derfor måtte jeg ty til å skrive ''eventyr, men ikke eventyr''. :-) Kan ikke gi tips om hvordan du skulle fått dette mer metallic, men så er det heller ikke sikkert at det hadde blitt bedre enn det er med metallic/gullglimmer heller.
Caroline M. S.
Hei igjen 2. :-) Det er ikke meningen å spamme bildet ditt, men nå tror jeg jeg har det: bildet gir fremtidsføelse/assosiasjoner, men hetten/pelsen (og treet) gir huleboer/steinalder-assosiasjoner. Gulfargen assosiasjoner til gift, svovel, annen planet eller dommedagsfilmer (jorden tilbake til steinaldernivå etter atomkatastrofe). Men det som gjorde at jeg ikke straks tenkte i de baner er at modellen er så pen og ser rolig og avslappet ut (i alle slike filmer/historier ser menneskene ville, skitne, gale, desperate, sultne og farlige ut *S*).

Ah - puh - deilig at brikkene omsider falt på plass for meg. :-D Har hatt dette bildet med i hodet mitt helt siden første gang jeg så det (og kommer sikkert til å tenke på det igjen, men ikke kverne og kverne på hva det er jeg synes det ligner på og hvorfor jeg ikke helt får tak i hva). :-)
S. N.
Hehe,
gleder meg at du har kommet til en konklusjon og morsomt å høre at man iblant produserer ting som blir husket lenger enn et minutt eller to ;D

Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu