Gjør seg nok best på avstand...
Utstyr
  • casio!!
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger538
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122577} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Dag T.
Flott sted, men du mangler et interessepunkt. For meg er dette en nydelig kulisse der jeg venter på at handlingen skal begynne.
Chr. G.
Tanken har slått meg, en diskret flik av et individ mellom søylene hadde kanskje gjort seg. Prøver allikevel å la det stå på egne bein uten handling eller annet blikkfang enn lyset og det repetitive mønsteret.
Avsluttet .
Tildels enig med DT, men tanken som slo meg var at lysglimtene innover i bildet skapte et interessepunkt for de andre linjene som ligger i bildet.

Synes ellers at kontrast og farger er bra.

Mvh

PMN:-)
Steinulf L.
Synes solstrålene skaper nødvendig liv.
Avsluttet .
Enig med Dag Thrane, det mangler noe. Lysglimtene holder ikke, selv om det skaper litt spenning. Noe i lysglimtene hadde nok gjort seg.

Stian Håpnes
Dag J.
DT sier det veldig bra, det er som om noe skal begynne. Men som kulisse er dette nydelig. Toner, farger og eksponering sitter som et skudd.

Tenk å sett en skygge av noe der inne et sted.
Chr. G.
Takk for kommentarer. Rommet er herved presentert og begjæret etter handling vekket. Da er det bare å sette fantiasien i sving og velge hva dette er oppstarten til.
Stine J.
Enig med endel av de andre her om at bildet slik det nå framstår mangler et interessepunkt. Når du ikke har det, tror jeg ville bildet fått en større effekt av å bli kuttet i toppen (3 takbjelker) for å skape en større dybdefølelse og dermed et interessepunkt i dybden.
mvh Stine
Arnstein P. F.
Behagelige fargetoner og et svært så passende utsnitt på dette motivet som skapte en god dybdevirkning. Bildet gir nesten en illusjon av fallretning ''nedover'' i stedet for innover når det betraktes på avstand. Veldig god eksponering som markerer lysnpunktene innover/nedover i bildet.
Mvh Arnstein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu