Sommer på Santorini.
På dette bildet synes jeg husene ser ut som dukkehus. Mange fine og morsomme hus som var å se i byen Oia.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJeg har lagt inn bildet akkurat slik det var. Har ikke gjort om noe i PS derfor er det vel noe i bildet som ikke skulle vært der..?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger225
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122072} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Ville lyst opp det mørke oppe til høyre og klonet bort kvistene. Den greia i hjørnet nede til venstre ville jeg klonet bort. Uvanlig kameraposisjon og et fint bilde som det er verdt å jobbe mer med.
Odd Tore S.

Nesten litt Legolandstil over dette.
Jeg er litt enig med Steinulf i forslagene hans her, tiltak som gir enda mer Legolandfølelse kunne være interessante.
Det hvite taket balanserer helt i grenseland når det gjelder hvithet. Om det kunne dempes litt, kom kanskje den spesielle takformen bedre frem, og taket ble litt mindre dominerende blikkfang.
Odd Tore
Hege J.

Spennende bilde fra en spesiell plass! :)
Interessant kameravinkel!
Likte dette Karianne, men bildet har forbedringspotensiale, som gutta over nevner. Prøv deg litt fram i PS og se om du kan få enda mer ut av bildet! :)

Mvh Hege
Tone B.

Heisann, annerledes kameravinkel som gjorde seg! Greinene er nevnt og jeg er enig i at de skulle vært klonet bort. Enig med deg at det ser ut som dukkehus. Fint ferieminne dette.

mvh Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei.

Absolutt et severdig flott bilde dette her.
Er enig i SL sine forslag , men definitivt en god kameravinkling av noen orginale flotte hus.
Fekk litt Legoland-føling av dette ja;-)

Godt nyttår!

Mvh Inger Anne
Venche J.

Du sier:
''- Jeg har lagt inn bildet akkurat slik det var. Har ikke gjort om noe i PS derfor er det vel noe i bildet som ikke skulle vært der..?''

Tenk hvor mye bedre det kunne ha vært dersom du hadde jobbet litt i PS før du la det ut her. :)

Flotte og anderledes motiv fortjener litt ekstra arbeid. Ser frem til at du prøver å følge rådene til de jeg er enig med over.

Gleder meg. :)

Wenche.
Janne L.

Greinene i nedre bildekant må du luke bort, ellers har du et rent og pent bilde. Flott vinkel.
Janne
Inger-Lise S.

Et fint motiv tatt fra en fin vinkel. Enig i at det gir en Legolandfølelse.
Men jeg ville klonet bort greinene og det grå i nederste venstre hjørne.Det mørke partiet til høyre syns jeg er helt greit.
Fin reisedokumentasjon dette.

Inger-Lise:)
Karianne H.

Hei alle sammen!
Tusen takk for hyggelige kommentarer. Jeg er fullstendig enig med dere når det gjelder bildet og at jeg kunne jobbet masse (hvertfall endel) med det i PS.
Men jeg hadde så leia akkurat da; pc'n var full av virus og bilder hadde jeg lite av, og alt ble liksom helt ''gæli'' som vi sier her på Jevnaker ;-)
Nå driver jeg med en gammel windows 2000 pc, og den er så treg at jeg bruker et kvarter på å få opp foto.no!!! Håper jeg får igjen den andre snart..

Jeg skal prøve meg frem med bildet igjen bare pc'n er på plass. Bildet ligger jo ikke inne på denne jeg bruker nå.

Et spørsmål til dere: Hvorfor er det to slags bildekategorier som skal kommenteres nå? Jeg så at man måtte være betalende medlem for å komme inn på den ene. Er det en for proffer og en for amatører?

Jeg vil også ønske alle et riktig GODT ÅR i 2005. Av mange grunner har jeg vært lite på dotten i det siste, så har ikke fått ønsket dere det tidligere.

Hilsen fra Karianne :-)
Odd Tore S.

D'ække s'greit å mekke bilder uten vær'tøy, serru. (gammel-Ringeriksk). Vi følger med på hva som skjer videre! Men foto.no har vært utrolig treg noen kvelder nå også på vanlig raske maskiner.
Når det gjelder to-delingen her, er Kritikken for hardcore, dvs. for den harde kjerne som er fullt konsentrert om foto og ønsker og tåler knallhard kritikk. Ett bilde i uka.
Galleriet er for kozzerne som synes pene bilder er pene selv om den dypere mening eller det avanserte kunstneristiske uttrykk mangler, eller som synes kommentarer av arten pent bilde er OK å få og å gi.
Dette var min u-autoriserte forklaring. Delingen er et resultat av flere tråder med mange hundre innlegg her under foto.no på diskusjonssiden før jul. Siden jeg sov i timen oppdaget jeg ikke dette før diskusjonen var omtrent avsluttet, så mitt sammendrag er uten kryss og b-er.
Inntrykket til nå er at dette flyter inn i hverandre. Personlig synes jeg at Kritikken ikke gikk langt nok, der kunne gjerne bildene blitt lagt inn anonymt og med bare tittel i f.eks. 48 timer, så kunne vi får kommentarer av bildene uten at fotografens status eller mangel på dette hadde noe å si for bedømmingen.
Odd Tore
Karianne H.

Hei. og tusen takk for svar Odd Tore! Det var et greit svar for meg. Det virker som du er fra Ringerike??? Et flott sted det!

Ellers er jeg for tiden ''ute av drift'' får jeg si. Ingen bilder, ingen tid. Håper å Komme sterkere tilbake senere i vinter (vår)!

Ha det så bra alle sammen.
Hilsen fra Karianne :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu