Montmartre.
Dette bilde tog jeg med kamerat opp ned bak ryggen. Først spurte jeg om lov å ta bild. De ville ikke. Men som jeg lærte av Anders Petersen på ett fotokurs i Mullsjø Sverige skall man ikke gi seg for ett nei. Så jeg snudde ryggen til og eksponerte. De skjønte det og log. Slik kan det gjøres. Jeg kaller det ”Tilfeldighetens kunst”.
Bildet inngår i albumet Tillfeldighetens konst -
Utstyr
  • FujiFilm FinePix F601 Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122060} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Borgni R.

Flott bildet og arti historie.Likar komposisjonen veldig godt, og kontrasten mellom rødt og grønt fungerar supert. Spennande bilde:)

- Borgni
Kurt S.

Ser på han typen til venstre at du nok er avslørt -:)
Et trivelig bilde og flotte kontrastfarger.
mvh Kurt
Steinulf L.

Avslag bør respekteres.
John G.

Et bilde som går godt utenpå det vanlige albumbildet.
Jo, litt tilfeldig, men (allikevel)mer planlagt og lite kunst.
En morsom hverdagssituasjon ...
John :-)
Venche J.

Din luring. Du tar ikke nei for et nei. :) Morssomt.

Wenche.
Janne L.

Karen ser rett inn i linsa, så du er nok oppdaget. Men han smiler, så du slipper nok unna med det. Fint bilde.
Janne
Inger-Lise S.

Fin historie! Et bra bilde,men det røper at du er avslørt. Ser ut til at det blir møtt med humor, og de skriver jo også at de lo etterpå:)
Klare, fine farger.

Inger-Lise
Lars-Anders M.

Det var her på Montmartre som mange av de største kunstnerer har drevet sin kunst. Så jeg ville praktisere litt ''Tillfeldighetens kunst'' der.
Som jeg nevnte har jeg vært på kurs med Anders Petersen. Han menade og oppmanade oss att ikke ta hensyn til noe som helst. Bryt alle regler. Jeg har ikke drevet det så langt. Men det er ikke alltid de som er med på mine bilder vet om det. Slik er det bare. Jeg elsker å ta bilder rent tillfeldig. Så får vi se vad som blir resultatet. Det er min ''kunst''.
Lars-Anders M.

bilde nr. 117862Dette er ett av mange slike bilder jeg tar bak ryggen mm. Vad syns?
Anniken S.

Snapshot av den gode sorten. Liker måten du blir ''avslørt'' på av den smilende mannen. Morsomt fortalt og genialt utført.
Det er ikke alltid ''nei'' er ''nei''....
Ioannis L.

En interesant historie!
Bilde ble jo kjempeflott!
bilde nr. 117862 var også spennende, men der gjør foten i forgrunnen mye av bildet. ;D
Avsluttet .

Mannen ser fornøyd ut idet han kikker rett i kameraet...jenta ser litt mere ''så der'' - eller skal en si oppgitt, ut....''alle disse turistene altså...'', tenker hun kanskje og sukker...hehe! Synes dette er bedre enn det du linket til over.
Lars-Anders M.

Jeg syns de må forvente att folk tar bilder når de står slik og reklamerer for sine varer. Tommys iaktagelser er sikkert korrekte. Ok. takk.
kine n.

før jeg leste teksten din tenkte jeg at dette så ut som en koselig restaurant, med hyggelige verter. om bildet tenkte jeg en artig vinkel, godt komponert med trærne som passet i bakgrunnen. etter å ha lest teksten kan jeg vel egentlig ikke kritisere eller rose på verken vinkel eller komposisjon ettersom at bildet ble tatt bak ryggen, med mindre du har øyne i nakken, og hva vet jeg. er jo moderne med plastisk kirurgi om dagen ;) resultaten ble uansett vellyket.
Lars-Anders M.

Med litt trening er det mye man får til. Men flaks skall man ha. Ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu