Liktær
Tall vokser til størrelser som blir abstrakte og fremmedgjørende. Enkeltskjebner er lettere å forholde seg til, men da mister vi oversikten.

Jeg kommer til å huske romjulen 2004 uten glede. Det angikk ikke bare meg, men også mennesker som står meg nær. Noe mer enn dette bildet kan jeg ikke bidra med. Pluss selvsagt penger til Røde Kors konto nr. 10, en oppfordring til alle.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121363} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ronnie S.
Groteskt og iskaldt. Gir absolutt et bilde av de stemninger de aller fleste har opplevet de siste dagene. Veldig godt formidlet!
Birna R.
Bakgrunnen for bildet: min venninne var i området og det var først i går at jeg fikk vite at hun hadde klart seg.

Jeg vil komme videre, men det var ikke helt enkelt. Derfor en såpass ''enkel'' formidling. Reduksjon til det essensielle.
Cristina B.
Liker effekten av mosaikk i foten og tittel. Det gir uttrykk for den tragedien som har rammet alle de som er omkommet og deres familie og venner.
mvh Cristina
Lars L.
Enkelt, aktuelt og tankefult.
Teksten utfyller også (selv om noen absolutt ikke liker at tekst til bidra til bedømmningen).
Toini B.
Enig med Lars Larsen.
Godt nyttår forresten. Godt å høre at din venninne har klart seg!

t.
Egil E.
Et bilde som fanger/uttrykker situasjonen presist.
Uten disse omstendighetene, ville jeg kun sagt at det var usedvanlig flott.
Anya K.
Flott. Hvordan har du gjort det? Om jeg får spørre.. !? Ufattelig tragedie..man kan bare håpe på at noe slikt ikke skjer igjen. Er i Røde Kors selv, og har tilbragt en del tid på gardermoen disse dagene... skadene er mange, men det værste har vært psyken.

Hilsen Anya
Nils B.
Her gjør du noe som er veldig bra Bjørn. Bildet sammen med teksten gir et særpreg og en ærlighet som fort setter positive spor. Dette trass i tragedien som har forfulgt mange av oss i den senere tid. At bilde og tekst enkelte ganger hører sammen (som her) gir ekstra kvaliteter til både bilde, tektst og fotograf. Din venninne klater seg, og takk og pris for det.
Nå er romjulen over og vi har beveget oss inn i det nye året 2005. Håper du får et rolig og hyggelig år og ikke minst at du benytter dagene som kommer til positiv tenkning, og da gjerne sprer noe av energien din til dine nærmeste omgiverlser som helt sikkert har glede av nettopp den. GODT NYTT ÅR Bjørn
mvh Nils
Odd Tore S.
Ser ut som undervannsbilde i iskaldt lys som brytes i småbølger.
I dagens situasjon gir dette klare assosiasjoner.
Godt å høre at det gikk bra med din venninne.
Odd Tore
Avsluttet .
Makaber fremstilling av det som kan se ut som blåfrosne likbleke tær i ordets bokstavelige forstand. Sterkt, og tidsaktuelt.
Tina S.
Hei Bjørn.
Dette bilde får det til å gå kaldt nedover ryggen. Det beskriver godt den ufattelige tragedien som har prega romjula. Det var leit å høyra at du er ein av dei som har gått i det uvisse. Det var godt å høyra at det endte bra!

Eg vil ønskja deg eit godt nyttår, og takka for alle dei flotte kommentarane eg har fått frå deg. Dei set eg veldig pris på! Eg må visst jobba ein del med å få til den sisste piffen på bildene mine.......
Det er blitt lite fotografering av meg i det siste. Det blir mørkt alt for tidleg. Eg har full jobb og barn som skal kjørast hit og dit. Og når eg har tid er været for dårleg.
Venter på lysare kveldar.....må snart komma meg ut...

Mvh Tina
Jan Fredrik I.
Sterkt og skremmende presentert på en fortreffelig måte.

En sterk påminnelse om hvor viktig det er å ta vare på hverandre og sette mer pris på hverandre, for vi vet jo ikke hva morgendagen......


Jan Fredrik
Erlend M.
Bra! Både pent å se på og treffende. Synes bildet kunne fått stå mer på sine egne bein, altså det hadde vært mer spennende å tolke uten tittel/forklaring.
Birna R.
Forsåvidt ikke uenig med deg EM, men dette var et ledd i min egen bearbeiding. Jeg ønsket ikke å forsette i den innestengte sirklen jeg befant meg og ville bryte ut.
Tarjei Ekenes K.
kreativt

ser ut som de er laget av vann

:-D ! son tarjeiav !
Inger-Lise S.
Egentlig genialt sett i sammenheng med hva du vil formidle. Motivet ser ikke ut som liktær, men som tær laget av bølgete vann...

Inger-Lise
Erlend K.
Denne gangen var det diskusjonen rundt bildet som gjorde bilde sterkt, ikke bildet i seg selv... Bildet står for seg selv på den måten det er utformet, men sammenhengen det er valgt å representere konverterer bildet til et annet mentalt nivå.

For meg er dette en sterk formidling!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu