Konfirmanten II
Var innspirert til å ta eit nytt bilete i same stil som bilde nr. 16454. Gjekk difor opp att til same staden nokre dagar seinare og tok dette biletet.
Utstyr
  • Nikon Coolpix 990
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger288
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kjell O. H.

Dette ser nesten ut som opningsscena i ''Sound of Music'' der Julie Andrews spring rundt på ein fjelltopp i Sveits og syng ''The hills are alive...'' :-)

Eit flott, kreativt og romantisk konfirmantbilde. Modellen ser ut til å ha det moro og dermed blir eg i godt humør av å sjå bildet.

Det er greit å bryte regelen om det gyldne snitt men her er du kanskje litt for nær høgre bildekant...?
Aleksander J.

'Sound of music'' var også min umiddelbare assosiasjon. Ellers enig med KOH.
Thor Øivind B.

Dette var ett godt bilde =) Blir glad av å se på det...

Hadde bare kuttet venstre delen av bildet. Føler at bildet er like godt eller bedre uten!
Audun K.

det gresset ser skikkelig hårete ut... og den skyen i bakgrunnen får det til å se ut som om det ryker skikkelig av det... kanskje derfor hun hopper? det blir litt for varmt å stå på det?

skjønner ikke hvorfor hun smiler. det gjør det hele ganske surrealistisk.
Lars M.

Takk for rask og hyggjeleg respons.
Det er riktig at både modellen og fotograf har det moro. Det er ikkje lett å få ''det perfekte svevet'' med eit digital kamera. Og dette er nok 12 eller 13 forsøk. Nokre av forsøka enda med at modellen hoppa på fotografen.

Audun: Kan vera einig i at det er litt surrealistisk, kan vel ha noko med kameravinkel, at biletet er arrangert, at snøen akkurat har smelta og difor ser litt ''hårete'' ut.

mvh
Lars
Heidi-Beate L.

Dette inspirerte meg til å prøve å ta litt anerledes konf. bilder. Tar mye konf. bilder nå om dagene, så da for jeg vel bare prøve meg jeg også med noen hopp og sprell. Prøver å komme meg litt bort fra det stive gammeldagse bildet. Takk for inspirasjonen. H-BS
Erik A.

Noe så norsk - minner meg om brunost og melkesjokolade. Kanskje derfor hun hopper slik: ''ingen over - ingen ved siden!''. Den sterkt asymmetriske komposisjonen passer faktisk bra, den understreker det spontane og litt viltre i bildet. Er kanhende vél sprelsk som konfirmasjonsbilde. Det blir mer som et vårslepp på setra, men et artig bilde er nå lell.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu