Bildet inngår i albumet Moods - Nice moods, dark moods - or just moods, - as simple as that.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-15 21:15:18
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-12-16 19:02:48
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger366
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Arne S.
Flott portrett! Intens, annerledes og vellykket belysning. Konturene i kinn og skulder - sammen med kvinnes uttrykk - er fint utført. Øyet, med det lille glimtet, er svært viktig! Også halskjedet bidrar positivt. Og ikke minst, ''rovdyrsporene'' på veggen gir rom til fantasien.

Bra!

:)
Daniel M.
Meget spesielt og flott portrett!

Støtter den positive detaljfeedbacken til Arne S.

-Daniel-
Stig B.
Spennende portrett.

Jeg er kjedelig og adopterer AS sine ord, vanskelig å komme opp med noe nytt etter det, og føler det er dekkende. Flott behandling av lyset.

Bra jobba.

Mvh Stig
S. N.
Ja, dette var bra!
Rett og slett veldig vellykket.

Silje
Bjørn H.
Helt klart et anerledes portrett Andre !!

Jeg liker dette.

Mystisk og melankolsk.

Lurer på om høylyset på kinnet blir litt dominerende ??

Ellers meget bra lyssatt .... kul vegg også ....

Bjørn ;¤
André M.
Tusen takk for kommentarer.

Ja, Bjørn: Fort gjort å bli blind på egne greier, vettu' (derfor er det så velsignet godt med bildekritikk). Jeg prøvde meg på en v2 hvor det lyse kinnet er relativt mørkere, og brystpartiet er mer framtredende. Mer jente og mindre mørke, liksom.
Stig B.
Likte egentlig best v1 fremdeles
Anniken S.
Bella Donna! V1 til meg. Her har du en mørk og melankolsk stemning hvor du viser frem de riktige konturene. Undres på hvordan lyset ble slik?
Det var i allefall skikkelig tøft. Blir så fasinert av det belyste øyet. Det er en skikkelig tiltrekningskraft sammen med det glamorøse kjedet.
Når man i tillegg vet hvilken karisma og energi denne damen sprudler med blir det ekstra fint. God jobb av dere begge to.
Geir Andre O.
Ville nok foretrukket en versjon midt i mellom disse to jeg, med noe lysere skyggeside av ansiktete og, men antagelig er det vanskelig å få til i etterkant? Uansett ett godt bilde med sjel, likte det
Dag T.
Versjon 1 er klart best. Det lyse partiet på brystet i versjon 2 passer ikke sammen med belysningen i resten av bildet, og forteller meg heller ikke noe jeg ikke aner i versjon 1.
André M.
Takker Anniken, Geir og Dag. V3 for Geir :-)
Rune H.
Versjon 1 så absolutt - helt enig med Arne S. her!
BRA!
Rune :)
S. N.
ser her har kommet nye versjoner til.
bra, men v1 er i en klasse for seg
- det er v1 som har en spenning over seg, en melankoli.
silje
Christine Ø.
stilig, interessant bilde. tror jeg ville kuttet litt i bunn, der som utringningen starter eller noe. tror du at du kunne fått til en versjon #1 med samme blikk som i versjon #3?

Christine
Toini B.
Dette var kjempespennende og tøft! Versjon en er helt klart best!

:)
Georg K.
André - something I really like - and it is good to have a warm cup of tea around when looking at this image.
Can't help my conventional way of viewing - and so it is your last - and certainly not original idea, which is entering the theatre.
A fascinating mixture of sharp and more diffuse, corny parts in this portrait.
I like the dramatic effect of relative decent light, the harsh, almost dividing line of shadow from the nose down the chin.
Can't help - but this is a kind of image which isn't done after a quick view - this is a face, a setting, an observation which needs - and gets ore time.
And I like to spend this time - when the face is visible - therefore the last version, although the idea of the face in shadow is very tempting - the untold, unrevealed story to expect.
Old word - but this has class - not straight, simple and fixed up.
Really nice.
Thorfinn B.
urolig bakgrunn og dystert lys. Rom for tolkninger, som f.eks illustrasjon på indre uro og depresjon. Bakgrunnen gjør bildet for meg...! Bra igjen André.
André M.
Hyggelig at dere liker det, og at dere - som meg, holder fast ved v1. En mørk framstilling av det vakre bør forbli mørk :-). Georg og Thorfinn: Jeg liker at dere deler deres emosjonelle tolkning. Kvinner er for meg svært underfundige, så overflatiske framstillinger av denne merkelige arten fungerer ikke for meg. Jeg liker å få fram elementer av uro og kompleksitet. Når jeg får kommentarer som bekrefter at jeg erpå rett vei, ansporer dette meg til å stå på videre. Takk for oppmuntringer og gode råd, alle sammen :-))))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu