Solnedgang over Hovedøya
Tatt 9.desember fra Akershuskaia. Denne solnedgangen utviklet seg til å bli en meget fargerik. Og mange bilder ble tatt.
Utstyr
  • Canon Ixus V3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetingen mulighet for å stille inn manuelt på kamra så her er det ''point and shoot''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119057} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Fredrik T.

Dette bilde er nesten like interessant som elg i solnedgang. En solnedgang er vakker ja, men denne magler ett interesse pungt. Bilde hadde også tjent på en god del beskjæring, oppe og til høyre.
Heidi A.

syntes dette bilde er fint jeg. Solnedganger er jo så praktfulle.

Er absolutt ikke enig med Fredrik! Men mye av dette går jo på å ha forskjellig smak.
S. N.

Du har valgt et motiv som ofte er vakkert å oppleve og ofte vanskelig å formidle. Komposisjonsmessig ikke altfor spennende (veldig midtstilt horisont, ikke så mye å feste blikket på) og teknisk ikke helt i mål (opplever det som litt grumsete). Det er vanskelig å favne om det hele, prøv gjerne å plukke ut en del av landskapet i stedet for å lage et rett-på-oversiktsbilde. Feks nærmere sjøen og lavere, eller ram bildet inn med trær, ta med noe maritimt i forgrunnen eller hva du har i umiddelbart nærhet. Jeg er en elendig naturfotograf, men du kan jo feks se gjennom Nils Lien sine naturbilder, feks bilde nr bilde nr. 101906. Her ser du hvordan han har puttet flere elementer med på bildet for skape dybde.

Mvh Silje
Sten Arne Bryde B.

Silje: Det var veldig vakkert i å se på det. Dette er bare ett av mange bilder jeg tok av denne solnedgangen.
Jeg valgte å poste dette da jeg har plassert sola ute i kanten av bilde istedet for midt på som er normalt.
Når det kommer til det tekniske er det veldig begrenset hva en kan få til med en Canon Ixus V3 med 3.2 mpix oppløsning i dårlig lys..
På denne har jeg brukt 1x digital zoom, noe som ikke akkurat gjør det bedre.
Hvis jeg hadde gått nærmere vannet hadde jeg blitt våt, jeg sto på bryggekanten. Ellers var det ikke så mye maritimt å få med. ca 5 meter til høyre var det en diger colorline båt som hadde ødelagt hele motivet og mye til venstre var det stortsett ingenting. Jeg fant noen småholmer og ei fyrlykt som jeg kunne ha med,men det var stortsett det hele. Hvis du ser på profilen min har jeg bilde som er tatt ca 20 min senere,men da rett på.
I basis kan jeg vel si at jeg er veldig amatør,men ivrig etter å lære, så alle tilbakemeldinger kommer godt med :)
Fredrik T.

Det digitale i kameraet, er ikke nødvendigvis begrensingen, som gjør dette bildet dårligere. Men å bruke omgivelsene som unskyldning for bilde, er heller dårlig. Da var det kanskje bedre at bilde ikke ble tatt, men at solnedgangen ble værende ett minne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu