-Sjøsprøyt i skjærgården-
Personlig synes jeg det er litt for uskarpt og den rød streken burde gått hele veien. (men lyset blinker, så det var ikke så lett)

Hva mener dere? Noen synspunkter/ forslag til forbedringer? Evt. hva dere ville gjort annerledes...
Bildet inngår i albumet Jomfruland - Fototur til Jomfruland med Geir Brekka 9. desember 2004
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm 1:3.5-4.5G ED
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker3s
  • FilmtypeISO 200 CF 512 mb
  • Nei
  • AnnetFrihånd fra bilvindu ombord på fergen mellom Kragerø og Jomfruland.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger592
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118724} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Caroline M. S.

OK - jeg får heller skrive noe da siden jeg er nr 78 inne på bildet ditt uten at du har fått kommentarer (jmf diskusjonssidene). Jeg kunne fort blitt nr 78 som ikke skrev noe. Ganske enkelt fordi jeg ikke vet helt hva jeg skal si her. Fine farger, men jeg ser ikke at det er sjøsprøyt i skjærgården og får heller ikke assosiasjoner til noe annet. Ser ikke hva det er bilde av, men samtidig ser det heller ikke abstrakt ut med for eksempel en stemning eller fomer, linjer, farger, uvanlig komposisjon eller noe annet jeg begeistres over. Det at bildet ikke appelerer til meg, trenger ikke bety at det er noe i veien med bildet (ville jeg normalt tenkt og klikket meg videre uten å legge igjen kommentar). :-)
Jon F.

Det er bilde av en fyrlykt i Kragerøskjærgården. Etter en ''mislykket'' fotoutflukt på Jomfruland, måtte det tenkes kreativt på hjemturen. Derfra dette bildet. Ett øyeblikksbilde tatt der og da, uten å rekke å tenke særlig på det tekniske og komposisjon. Jeg personlig synes det ble en litt spennende effekt, og ville prøve det her hos ''allmenheten''.

Jeg er av de heldige som får kommentarer, men det er veldig mange som ikke får, og som kanskje dessverre mister litt motet av den grunn.
Jeg skrev ikke det innlegget på diskusjonsidene for å grine meg til kommentarer, men for å fortelle hvordan jeg opplever det, og kanskje mange med meg. Nemlig at det er vanskelig å gi konstruktiv kritikk, når du føler du ikke har noe å komme med...
Det er klart, det kan jo være mange som føler og tenker nettopp det du gjør her, nemlig at det ikke appelerer til deg, og at du faktisk ikke ser hva motivet er...
Det er enkelt for meg, for jeg vet jo hva jeg tok bilde av, så jeg ser poenget ditt her... : )

Caroline M. S.

Hei igjen - nei, jeg oppfattet overhodet ikke innlegget ditt på diskusjonssidene som at du forsøkte og grine deg til kommentarer. :-) Jeg oppfattet det som du reiste et generelt spørsmål og viste til et konkret eksempel (som sikkert like gjerne kunne vært et av de mange andre bildene på dotten med mange treff og få kommentarer). Så jeg fikk lyst til å fortelle hvorfor jeg sikkert hadde klikket meg videre uten å kommentere.

Det er ofte jeg ikke trenger å se hva et bilde er bilde av for å like det. Den siste setningen din får meg til å tenke på hva min bror min sa da jeg glad og fornøyd kom hjem med dette bilde nr. 80703 og han viste minimal interesse. - Ja, men - se så stilig da, sa jeg. - Det er speiling av bygårdene rett nede i hogget her - i en blank, svart glassflate. - Ja, hva så? Det er det bare du som vet, sa han.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu