galdhøpiggen
vi var på klassetur til jotunheimen i 2003. denne vakre oktoberdagen dro vi til galdhøpiggen. det var nesten 20 minusgrader...
Utstyr
  • canon s40
  • solnedgang- galdhøpiggen
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger607
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Morten W.

Fin ide at sporene går inn i solen. Men jeg ville ikke hatt med alt tråkket i forkant.
Rune H.

Hei - og velkommen til foto.no med ditt første bilde! :)
Turen var trolig flott i kulda!
Sola ble kanskje i overkant dominerende, samt at det er en refleksjonsprikk mellom sola og høyre hjørne oppe. Tror du kan prøve å jobbe med å ikke slippe inn så mye lys neste gang.
Vil tro det var mange flotte motiver denne dagen :)
Rune
Birna R.

om sola går ned over galdhøpiggen eller oslo, spiller ingen rolle. solnedganger krever mer enn sol for å bli et godt bilde. du må tenke komposjon, mening etc. akkurat som ellers. pluss at objektivet alltid må blendes ned til minste blender når du fotograferer rakt inn i sola. da reduserer du graden av utbrenthet omkring solskiven, som ikke alltid er visuelt flatterende.

jeg synes tråkket i forgrunnen er et vesentlig element i bildet og noe du kunne ha gjort enda mer utav, f.eks. ved å gå tettere på og la dette bli mer dominerende. samtidig ville du ha måttet utsnittet mer selektivt. slik som bildet fremstår er det et tilfeldig knips, men motivet har opplagt videre muligheter. bruk mer tid på å tenke igjennom hva du vil med bildet ditt ved neste korsvei.
Ottar J.

Kritkerne har rett i det med forgrunnen, kanskje kunne du bare beskjære bildet så tråkket ikke kom med? Ellers synes jeg bildet ditt er veldig fint. Det er ikke så lett å få gode bilder av sola, men her synes jeg du har klart det, selv om vi ser at det er helt på grensa av det kameraet kan klare å gjengi av lys og skygge.

hilsen Ottar
flemming r.

Meget fint med skisporene der forsvinder i solen, meget flot billed.
Birna R.

Ved annen gangs påsyn ser jeg klarere at også dette bildet har avgjorte muligheter. du har falt i den vanlige fellen og tatt med altfor mye. ikke hør på de som sier at du skal kutte bort skisporene , det vil bare gjøre bildet fullstendig nøytralt og intetsigende. mit tforslag er at du skjærer ved 40% av bildet i overkant og 20% på venstre side. du får da en helt annen virkning og tråkkene blir ''kjernen'' i fortellingen og fører rakt inn i den gøldende sola. bare prøv.
Dagrun S.

Motivet var flott og skisporene gjorde verkeleg bildet her. Men diverre synest eg at refleksen frå sola øydelegg det vakre stemningsbildet.

:-)
D@grun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu