kryssklipp
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-03 23:32:28
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-12-05 15:35:30
    Versjon #3
Utstyr
  • Fujifilm, Finepix4900ZOOM
  • -
  • Brennvidde8.9mm
  • Blender-
  • Lukker1/26s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger543
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117609} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Dagrun S.

Eit nydeleg og spennande bilde! Versjon 1 er betre enn versjon 2. Eg kan ikkje heilt forklara kvifor, men det har noko med fargebalansen å gjera.

:-)
D@grun
Rune Edvin H.

Silig, men synes også hun klarer seg svært godt alene.
Rune
Morten B.

Veldig bra dette. Fin fargekombinasjon. Komposisjon på versjon 1 er klart best. Fint uttrykk på modellen.

m
Hege J.

Hei Anja!

Spennende montasje, dette... Modellen er flott og har et interessant uttrykk. Du tar opp fargene fra lua i treets detaljer (ser ikke helt om det er gjenværende blader eller hva det er...) og det fungerer fint. Utover det kan portrettet helt klart også stå alene med en fin komposisjon og tøff bakgrunn.

Takk for øvrig for koselig kommentar til prinsessebildet mitt! Må innrømme at jeg er litt glad i rosa selv også, sånn oss imellom... ;)

Mvh Hege
Avsluttet .

Synes også at portrettet står seg bra alene. Bra farger!

PMN:-)
Birna R.

definitivt nr. 1 her i gården. veldig fin bruk av farger og flater mot hverandre. hadde du gjort noe med overgangen mellom delbildene (så den ikke ble så skarp og tydelig) kunne man lett ha trodd bildet var tett ''i ett''. bortsett fra fortegningen i linjene selvsagt (venstre bilde på nr. 1 er tatt med kameraet rettet oppover så linjene løper sammen).

Et fint eksempel på tema ''bynatur''.
Jan Erik B.

Rotete. Vinduet over treet ødelegger litt. Tror også det hadde vært bedre hvis du hadde kuttet ut hele tre-bildet. Av de to versjonene liker jeg #2 best. Fordi der er vinduet ikke så forstyrrende. Det hører liksom mer hjemme oppe i et hjørne.
-Jan Erik-
Per Ole H.

Veldig bra, Anja! Liker versjon 1 best.
Ronnie S.

Liker dette.... fasinerende.
Spennende at fargene ''tar opp'' hverandre i de to delene av bildet. Vinduet gir bildet karakter.
Magne H.

hmm...
Enten må du skjære vekk en del av midten,(grafittien forurenser bildet!) eller så bør det være 2 atskilte bilder.
Får det bare ikke til å henge sammen jeg...
Anja Nylund H.

Hei!
Takk for spennende feedback. Her er en ny versjon med bare jenta for de som mener dette bildet duger best i seg selv. Ser jo det selv, men synes kontrasten i farger og tekstur i bildene gir helheten et litt annerledes uttrykk.

Ang VINDUET: Vinduet var årsak til at jeg la ut versjon 2. Det er mest logisk å plassere det i et hjørne som på versjon 2, men retning og flater fungerer best som versjon 1 og da må det gå på bekostning av vinduets logiske plassering. Dessuten er det vel ikke logikk jeg er ute etter heller, men heller en interessant kombinasjon av to elementer som skaper ny betydning når de ses samtidig.

Og om folk ikke liker denne typen sammensetning av bilder, er jo det ok. Jeg synes det er spennende å eksperimentere, dette er en ny måte å jobbe på for meg. Derfor er jeg veldig glad for alle tilbakemeldinger uansett!

Takk, takk!
Anja

Birna R.

I mine øyne er det helt klart nå at v.1 holder seg som første(eneste) valg. Alt henger sammen der: fargeskalaen bindes sammen i en flott dynamisk flyt, det skapes en interessant og logisk forbindelse mellom de to bilde''halvpartene'' ikke minst takket være vinduet (fargetone/overgang). Det er bare konvergens av linjer i venstre del, en skarp overgang mellom blågrønn og gul vegg, og en ''unaturlig stor dybdeskaprhet som forteller den granskende tilskuer at det faktisk er to bilder i ett. Alt dett er med på å gjøre bildet mye mer spennende og litt mindre lettfordøyd for en tilskuer, noe som jeg mener er essensielt for at bilde skal oppleves som ''godt'' også over tid.

Jeg har lagt et bokmerke på bildet, som betyr at jeg liker det svært godt. Fortsett med eksperimenteringen din.
Avsluttet .

2 fine bilete, men ser ikkje heilt samanhengen i dei; særleg ikkje med den brå, ubalanserte overgangen. Kvar for seg?
Anja Nylund H.

det er ikke nødvendigvis noen sammenheng mellom bildene annet enn at fargene er justert opp mot hverandre. jeg synes bildet får en ny dimensjon i sammenstilling. derfor liker jeg som nevnt tidligere å eksperimentere.
hilsen Anja
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu