Firenze med Ponte Vecchio og Palazzo Vecchio
Utstyr
  • Canon EOS-1Ds Mark II
  • 70-300 mm f/--
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker3.2s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1166979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind H.
Meget fint fotografi fra klassiske Italia, perfekt eksponert akkurat i rett tid innen mørket senker seg og de kunstige lysene alene inntar arenaen. Kanskje et lite toppkutt hadde balansert komposisjonen, men det har du sikkert vurdert Andreas. Flott bilde og dokumentasjon! Med hilsen fra Øyvind
SveinM M.
Detaljrikt og interessant bybilde. :)
Hans Rich. A.
Enig med Øyvind. Jeg synes slike bybilder, som her, blir best i tussmørke. Mye fin arkitektur og flotte broer. Et lite toppkutt tror jeg også kan være verd å vurdere.
Mvh Hans Richard
Hans Petter S.
Herlig bilde med god stemning! En god eksponering, hvor du ivaretar både lys og farger godt! Støtter forslagene om et toppkutt. Virkelig et flott bilde!
Andreas K.
Takker for kommentaren.
Skjønner ikke hvorfor det skulle kuttes i toppen, men men...
Øyvind H.
Prøver meg på en forklaring Andreas. Det skulle bare mangle, da det var jeg som satte i gang kuttforslaget. Det er ikke mye kutt, men omtrent 40% ned til toppen av spiret på tårnet. På bildet uten kutt blir jeg sittende å se litt opp, men ved å scrolle litt ned blir det, som sagt bedre balanse i bildet, ut fra mitt synspunkt. Bildet er jo et overblikk og tenker den følelsen ivaretas bedre med endringsforslaget. Dette bildet har du tatt, sett mye på og kanskje allerede beskåret, så din reasjon er absolutt forståelig, men etter å ha sett på bildet x-antall ganger siden i går tror jeg fortsatt at forslaget har noe for seg. Kanskje hadde en versjon vært fint, så kunne vi sett hvordan kuttforslaget fungerer eller ikke i praksis, bildene satt opp ved siden av hverandre. Med hilsen fra Øyvind
Øyvind H.
Mener et kutt fra toppen av bildet og 40 % av avstanden ned til spiret på tårnet. Håper det ble litt klarere!
Øyvind
Emil C.
Alldeles nydelig eksponert oversikts foto i den rette tiden i den " blå time"
Hans Jørgen L.
Funker som det er, synes jeg :-)
Tårn trenger luft... både over og til siden
Må tilbake hit en dag.. var der i 2008, men var ikke oppå høyden der du sto.. Parkerte nede ved muren til haven og gikk over Ponte Vecchio og til Palazzo.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu