Dobbelt og halvert
Fra min 'Sammentreff' mappe. Bildet er beskåret på venstre side og oppe, ikke på høyre side. Prediker ikke teknisk eller fotografisk kvalitet. Hoops, rev. 2 er riktig beskåret oppe.
Roma 2007.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2023-12-05 21:56:07
    Versjon #2
Utstyr
  • CASIO COMPUTER CO.,LTD. EX-Z850
  • -
  • Brennvidde7.9mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger44
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1164092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Åge M.
Fritt etter Fredrik Stabel:
Min billedkritikk volder meg ingen plager, jeg kommenterer meg selv og har ingen rivaler.
Øyvind B.
Hehe så bra Åge. Har respekt for F. Stabel. Et merksnodige bilde jeg prøver og få tak på. Pussig fokus treff, sikkert litt tilfeldig men liker allikevel denne litt utradisjonelle snappet fra Roma.
2+2+1/2=4,5 som preger innholdet. Stille nonner mot støyende to menn pluss en halv desorientert til høyre. Min kommentar ble nok like merkelig som bildet det selv...
Mvh Øyvid
Vidar S.
Ja, det er nok at det er fem forskjellige hendelser i et bilde som er unikt her. Det er noe underfundig, spennende og merkelig med hele komposisjonen.

Jeg vil si at nonnene er hovedmotivet her, men jeg vet jo ikke Åge? Kan du forklare litt vedrørende hva du har tenkt her?

Veldig spennende om dette bare er en tilfeldighet, for eksempel at vedkommende til høyre for oss med bare øyet synlig, snakker han i mobilen, hører han på musikk eller? Veldig bra bilde uansett Åge!

Mvh
Vidar
Åge M.
Takk for trivelige kommentarer Øyvind og Vidar!
Dette bidet føyer seg inn i 'Sammentreff' mappa mi, d.v.s. bilder som utilsiktet inneholder noe snodig, og som jeg ikke har oppdaget før etter at jeg har lagt dem inn på PC'n. Jeg har lagt ut noen av dem i tiden opp gjennom, første var vel 'Lang gul stokk' i august 2018.
Vedr dette bildet, så satt vi på en uterestaurant i Roma. Så oppdaget jeg disse to tvillingnonnene som gikk forbi, som jeg syns var et litt artig syn, og rev opp kameraet. I farta fikk jeg også - utilsiktet - med halve sønnen min som satt og slappet av helt uvitende om disse nonnene.
Hva kameraet fokuserte på vet jeg ikke, heller ikke hva autofokusen var innstilt på. Kanskje nærmeste objekt i bildeflata, men uskarpheten på nonnene kan skyldes lukkertiden (gatesteinen nede i venstre hjørnet ser nesten skarpest ut).
Arne S.
Et artig og litt annerledes bilde dette Åge. Ser bra skarpt ut på hånden til sønnen din. Nonnene er vel litt bevegelses uskarpe på grunn av lav lukkerhastighet. Det igjen skaper jo liv i bilde. Liker best den du kuttet i toppen på.
Mvh Arne
Åge M.
Takker Arne! Enig med kutt i toppen (hadde gjort det tidligere men tydeligvis ikke savet),
Jostein S.
Hei
Spesielt bilde Åge
Både faderen, sønnen, og nonnene som er involvert i denne seansen!
Åge M.
Takker Jostein! He he, ja det nærmer seg jo jul.
Hans Rich. A.
Et merksnodig bilde som er fornøyelig å betrakte.
V2 ja.
Mvh Hans Richard
Åge M.
Takk for det Hans Richard.
Ingvald Bright N.
Man finner til tider ut at hovedpoenget ligger helt på utsiden. mvh Ingvald
Åge M.
Takker Ingvald. Ja, kanttreff.
Arild T.
Her lever virkelig bildet opp til bildetittelen.
Godt gatefoto!


Arild
Åge M.
Takk for det Arild!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu