Over 30 grader og vindstille på Tjøme i dag.
Utstyr
  • iPhone
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHav og sjø
  • Lastet opp
  • Visninger47
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1158799} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Øyvind H.
Hei Jan-Erik! Fint iphonebilde med horisonten og landstripa, som deler bildet i to deler. Dette skaper komposisjonsmessig ro. Himmelen med fine lette sommerskyer og nederst sjøen, steinene, graset og blomstene, som speiles i diagonalen mot grusen helt nederst i bildet. Harmonisk fred og ro med sommer på Tjøme. Meget bra! Mvh Øyvind
Jan-Erik S.
Takk Øyvind for en fin og hyggelig tilbakemelding.
Gunnar F.
I dette landskapsbildet som du har plassert i kategori "Hav og sjø" uten noe hovedmotiv og med midtstilt horisont, ville jeg kuttet i forgrunn og plassert horisonten slik at himmelen utgjør 2/3 av bildeflaten.. Da får du et panoramaformat som passer bedre etter min mening - litt kjedelig uten hovedmotiv som er vesentlig i slike bilder.
Mvh Gunnar
Jan-Erik S.
Hei Gunnar. Takk for tilbakemeldingen. Var litt redd for å midtstille horisontlinjen men ville også gjerne ha med mest mulig av steinene i forkant derfor ble det slik. Men er enig med deg på det området. Er ikke enig når det kommer til hovedmotiv her. Synes bildet fungerer godt uten. Er vel mer ute etter å formidle en stemning.
Øyvind H.
Hei igjen Jan-Erik! Det er interessant at Gunnar og undertegnede er helt uenige her med hensyn til komposisjon. Synes bildet rent komposisjonsmessig er helt optimalt med grusen, som speiler resten av bildet opp til horisonten og deretter kommer himmelen med det fine skylaget. Trenger egentlig et landskapsbilde et hovedmotiv? Etter min oppfatning faller hele komposisjonen, dersom det kuttes i forkant. Kom igjen folkens, med flere kommentarer, for dette bildet fortjener en liten dialog etter at vi nå har fordøyd den tragiske fotballkampen! Mvh Øyvind
Jan-Erik S.
Takk igjen Øyvind. Ja, er enig at et bilde kan oppfattes så forskjellig er interessant. Mulig at det blir kjedelig uten et hovedmotiv. Men er ikke så opptatt av akkurat det som jeg skrev tidligere. Hovedmotivet for meg er vel mere å få fram en stemning ved hjelp av gråtonene som her eller fargesammensetningene i andre bilder som jeg legger ut.
Øyvind H.
Jan-Erik, et hovedmotiv kan jo være grusen og steinene, som sannsynligvis er spor etter istida, da det jo er mange eksempler på dette langs denne kyststripa. Uansett et fint bilde. Ha en fortsatt god sommer! Mvh Øyvind
Arne S.
Her er det både store og små steiner pluss gress i forgrunn, hvilket godt kan være hoved motivet for meg. Liker også de fine skyene på himmelen. Når det kommer til beskjæring så funker det sikker på flere måter. Liker denne, men tror også at det hadde funket ved å kutte rett før det grønne starter på venstre side. Fin etterbehandling også.
Mvh Arne
Jan-Erik S.
Takk for tilbakemeldingen Arne og fortsatt god sommer Øyvind.
Jostein S.
Hei
Får ikke inntrykk av varmen!
Men vindstillheten legger en godt merke til
Fine skyformasjoner på himmelen, og steinene i forgrunnen gir perspektiv på det hele
Jan-Erik S.
Takk til deg også Jostein. ;)
Roar B.
Pluss for fine overganger i gråtoneskalaen.
Ville ha fjerna venstre halvdel nesten inn mot venstre stein, samt kutta himmelen til 1/3 av motivet i høydeformat. Husk horisontlinja bør være i vater.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu