Klart vann
Eksperiment! For kjedelig? Eller vibber til klar salt sjø, så en nesten kjenner lukta. Lurer egentlig på hva en greier å formidle med bildene her på dot'en. Må det være litt mer 'bang'?
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/220s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHav og sjø
  • Lastet opp
  • Visninger25
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1155822} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Arne S.
Jeg syntes det aller viktigste er at man er fornøyd med bilde sitt selv. Er man det, har man jo oppnådd det viktigste. Er du fornøyd med dette selv? Syntes du at bilde på en god måte formidler akkurat det du ønsket når du så motivet? Her inne er det hundre vis av meninger om hva som er bra å dårlig, så noe fasit er det vel ikke. Noen ganger ser det ut til at man treffer en nerve hos folk og at mange liker det man gjør. Da kan man jo ut fra det lese litt hva folk liker. Og du kan se om det harmonerer med det du liker selv. Du formidler jo her klart vann godt. Men det er jo ikke helt noe bang kanskje etter min smak.
Mvh Arne
Keshav N.
Krusningene i vannet setter prikken over ien her. Fint utsnitt.
mvh Keshav
Åge M.
Takk for kommentarer, Arne og Keshav.
Det ble vel litt som jeg tenkte, dårlig med engasjement og kommentarer. Og det tror jeg kommer av det manglende 'bang' i bildet.
Så er det vel også sånn ofte at fotografen 'ser' bildet sitt annerledes enn de som betrakter det. Så det som kan virke kjedelig på andre (og en blar forbi) ikke er kjedelig for fotografen. Og for dette spesielle bildet fornemmer jeg lukta av salt sjø, flott vær og idylliske omgivelser, noe som neppe fornemmes av andre.
Arne S.
Det vil nok være litt sånn som du sier at fotografen ser bilde sitt litt annerledes Åge. Jeg tror det kommer av at du var der, det var ingen av oss andre. Du kjente solen, lukten, vinden mm, så det er nok lettere for deg å få den gode følelsen når du ser bilde. For at andre skal føle det samme, må kanskje elementer som tang (lukt), sol (føle varmen du følte) mm. Være mer sentrale ting i bilde for at man skal få samme følelse. Bare noe jeg tenker, skulle vært fint å få fler folks synspunkter på dette.
Mvh Arne
Åge M.
Takk for god kommentar Arne!
Ja, helt riktig, en må nok 'gi det inn med te-skjeer' for - ihvertfall - denne typen bilder. I andre sammenhenger kan nok antydningens kunst være det riktige.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu