Ut av Helvetes port
...men hva så de der inne?
Utstyr
  • Nikon F 301
  • Vivitar 70-200mm, f 1:3.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger239
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_115367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.
Fantastisk vakkert og storslagent. Nydelige fargenyanser og fin struktur. Menneskene blir små her.
Dyktig presentert.

mvh Inger-Lise
Rune H.
Monumentalt og spennende bilde!

Liker likevel ikke helt det som er skrevet på berget - er det ''Danger'' tro? Skjønner vel at det er greit med en advarsel på et slikt sted... - men med tanke på bildet så synes jeg at det hadde vært bedre uten.

Rune :)
Dagny L.
Hvilken isbre er dette fra? Var ved Svartisen i sommer og det var en fantastisk opplevelse. At teksten ''Danger'' står skjønner en godt hvis en har vært ved en isbre, for her er det farlige krefter i gang. Flott med disse to personene, de gav et flott inntrykk av størrelsen på breen. Et bra presantert bilde dette.
mvh Dagny
Ole Martin T.
Majestetisk bilde. Er enig i at du mef fordel kunne klnet vekk ''danger'' på berget. Og så trodde jeg det var varmt i Helvette, ikke iskaldt:-) (Men jeg skjønner poenget med tittelen altså. Det var bare en digresjon egentlig)

mvh - Ole Martin
Steinulf L.
Dette var flott. Personene på bildet er nøkkelen her.
Dag J.
Veldig flotte farger i isen her. Det er bra å ha med de to menneskene for å vise dimensjonene, men det hadde vært enda mye bedre om paret var plassert litt lenger til høyre og på kanten mot det blå.

Men du hadde vel ikke regi over dem...:)
Ina W.
oi! Ja, dette var spennende! kjempefint bilde!
Karl Inge S.
Spennende motiv. Særlig bra er at blåfargen kommer så tydelig frem, og måten personene er blitt så veldig små på. Danger hører litt med synes jeg, her vises naturens urkraft i form av en isbre.
Sveinung J.
Dette var helt ''KONGE''. Sterk følelse av dimensjoner i bildet. Flott komp med både farger og snitt. Skulle gjerne sett mitt navn under bildet ditt, Pål!
sj.
Pål E.
Hei og takk for kommentarene! Bildet er fra Nigardsbreen i Luster. Jeg forstår godt at noen (turistnæringen?) har malt DANGER foran breporten. De var vel lite interessert i flere søksmål fra ihjelknuste utenlandske turisters pårørendes stjerneadvokater...
hilsen Pål
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu