Taper med kommentar ( På bildet LOSER)
Utstyr
  • Nikon D750
  • 50.0 mm f/1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1153669} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Gunnar F.
Fargerikt, men hva ønsker du egentlig å formidle til betrakter bortsett fra ren avbildning!
Mvh GUNNAR
Per L.
Flott og fargerik gatekunst! Interessant å se hvordan slike aktiviteter kommer til uttrykk i andre land. Godt arbeid av både kunstner og fotograf! Mvh Per
Keshav N.
Takk til Per. Det er vel det samme med gatebilder ikke alle har noe budskap, Hvis du ikke liker bilde eller tekst kan du vare gå videre til neste bilde.
Keshav
Keshav N.
Del 2 er til Gunnar,
Keshav N.
Del 2 er til Gunnar,
Arild T.
En flott graffiti, fint presentert av deg!
Gatefoto trenger ikke ha et budskap, som noen nevner her! Skulle vi alle bare ha dyrket en sjanger med bilder her inne, så hadde det jaggu blitt kjedelig!!


Arild
Gunnar F.
Jf. tittel!
Roar B.
"Hvis du ikke liker bilde eller tekst kan du bare gå videre til neste bilde".
Må si jeg stusser litt.. for hva fortelles her? At bilder som ikke faller i smak skal forbigås i stillhet ? Sjøl om det første innlegget faktisk innbyr til debatt. Om dette å gjengi et verk uten annen kontekst enn ren avbildning.
Å sette grafittien inn i en sammenheng, skape sin egen historie blir derimot et mye mer interessant konsept. Fantasi og kreativiteten endres. Nytt og annerledes motiv oppstår - via kunstner til fotograf. Bildet blir personlig og ens eget.
Sett mange gode eksempler på nettopp det her på dotten.
Keshav N.
Hva er det som dette bildet mangler ?
"Å sette grafittien inn i en sammenheng, skape sin egen historie blir derimot et mye mer interessant konsept. Fantasi og kreativiteten endres. Nytt og annerledes motiv oppstår - via kunstner til fotograf. Bildet blir personlig og ens eget"
Hvordan ville du gjøre dette ? Dette er mitt bilde og jeg tar imot endringsforslag med takk.
mvh Keshav
Keshav N.
Hva ønsker du egentlig å formidle til betrakter bortsett fra ren avbildning
La meg se din versjon !!!!
Hans Rich. A.
I mine øyne er dette gatebilde, som jeg fortrekker å kalle det, laget av en person med godt talent. Og det holder for min del.
Ellers ville jeg ha brukt et ? i stedet for !.
Mvh Hans Richard
Roar B.
Selvsagt er du som har knipsa bildet, Keshav. Men selve innholdert må jo tilskrives en kunstner som gjennom fantasi og skaperkraft nettopp evner det jeg føler din formidling savner. Nemlig et personlig preg utover ren avbildning.
Og hva kunne i såfall dette være ?
Jo, f.eks. litt tolmodighet, gjerne observere hva som foregår i forkant, i nærområdet. Kanskje en forbipasserende hund, katt, andre dyr, biler eller mennesker, pussige, uventede episoder som skaper kontraster, overraskelser og nysgjerrighet i langt større grad enn det vi ser her. Men nettopp der ligger også vanskelighetene - og utfordringa - for fotografen. Litt mer av omgivelsene rundt er også faktorer som kanskje lettere bidrar til å formidle historier..
Roar B.
Hvis teknikken står meg bi, her tre små eksempler som kanskje illustrerer noe av det jeg mener.
Ikke graffiti riktignok, men prinsippet er det samme.

bilde nr. 1118711
bilde nr. 1118509
bilde nr. 1107971 
Arne S.
Lar meg stadig imponere over hvor dyktige mange av disse gatekunstnerne er Keshav. Liker utsnittet godt og fargene og skarpheten er flott. Ser det er en skriver taper på vegen. Vi vet ikke om vedkommende mener det om kunster eller noen annen. Jeg syntes at man på en bildeside som dette burde kunne vise hva man selv ønsker.
Mvh Arne
Keshav N.
Vel det var det. Lar bilde ligge noen dager før det slettes
God Jul og Godt nytt år til alle dere andre og takk igjen til Per og Arild.
Keshav Nrugham
Keshav N.
Stor takk til Arne og Hans Richard.
mvh Keshav
Keshav N.
Så var min tid som hobbyfotograf over, drept av Fagerli og Brødsjø.
Keshav
Gunnar F.
Dette kan selvsagt ikke stå uimotsagt - jeg tror ikke fotosiden lider noe tap ved at vi to tar en "exit", altså du og jeg, men du blir sikkert mest savnet slik fotosiden fungerer i dag. Ellers merker jeg meg at du må følt deg litt truffet siden du har tatt bort tittelen : "taper med kommentar"! - synes måtte nevne dette før sympatierklæringene hagler inn og fordømmer herrene Fagerli og Brødsjø som vært i krigen før :-)
Keshav N.
Ordet LOSER er på graffitien, er kansje tagging men det er IKKE lagt til av meg.
Keshav N.
Tittelen "taper med kommentar" peker mot ordet LOSER.i bildet.
Ulf S.
hei
synes du dokumenterer godt fra ditt oppholdstid i india, du bringer frem falger og live i Inde slik jeg nå opplevde det på min tur ditt. Så derfor en bra Dokumentar fotograf, Det er mange her inne som bør være veldig forsiktig med å bedømme andres arbeide, for man skall være veldig sikker i sitt eget, når man bedømmer andre sitt foto.
Det er mange her som tar "gatebilder"men har ikke peiling på hva de driver med, så er det sakt.
Du Keshav gjør en bra jobb i din formidling, jeg synes Du bør se igjennom Rare meninger, og heler glede deg og oss med dine Bilder.
Med ønske om en God Jul og nytt Foto år

ulf
Keshav N.
Mange takk for gode kommentarer fra Per. Arild, Hans Richard, Arne og Ulf.
mvh Keshav
Mats L.
Synd att två personer får Keshav att sluta. Han förmedlar ju massor av fina bilder och skildringar från gatuliv och annat. Jag håller med Arild ang hans kommentar.
Här i forumet finns vykortsbilder, bilder på katter och svampar men ingen frågar väl vad de förmedlar? Förmodligen att en katt är en katt och en svamp en svamp.
I framtiden måste man kanske passa sig när man lägger in bilder, om varje bild skall ha ett budskap eller en text. Har inget emot budskap i bilder men det ger en ganska fri tolkning.
Jag har sett värre saker som andra personer skrivit som varit personligt kränkande, vilket inte varit fallet här.
Tror ändå att det är som Keshav skriver - gå vidare till nästa bild om man inte tycker om den eller ge hygglig konstruktiv kritik så att vi lär oss något.
Keshav N.
Et stort takk til Mats, med en slik støtte må jeg bare fortsette.
mvh Keshav
Gunnar F.
Jeg ser historien gjentar seg - dette har vi vært gjennom tidligere, men for å gjøre en lang historie kort, kan jeg gi deg et råd som Robert Mood (jf. min siste innleggelse av flere versjoner) av en kristiansunder, gammel skolekamerat av meg og omgangsvenn i mine år i Oslo, da kompanisjef i Nord-Norge.
Rådet lyder som følger : " Du må lære deg å gi litt mer faen Robert" og ikke ta alt så alvorlig. Noen skjønner sikkert hvem som var rådgiver - i hvert fall de fra Nordmøre. Her prøvde Roar B. å gi deg noen vettuge råd, noe du ignorerte fullstendig - jeg minnes også Christer som ga opp og forlot oss - en mann som hadde mye å bidra med.
Litt digresjon fra meg da jeg ikke deltar på forumet. Jeg har i min tid i arbeidslivet vært bundet av taushetsplikt, men forsøker å ta litt igjen nå som pensjonist og amatørfotograf - tar meg den frihet å nevne dette som en av flere hundre tilhørere.
God jul, Keshav - og lykke til videre!
Mvh Gunnar

Keshav N.
Mange takk for støtten og en God Jul og et godt nytt år til deg og dine.Ulf
mvh Keshav
karin s.
Her var det mangt og mye;) et foto betraktes, noen blir stående og studere! Andre går videre! Vi er forskjellige! Vi må tåle både ris og ros når vi legger ut bilder vi blottlegger oss på en måte, prøver å vise hva vi liker, og det må være lov,, noe er nyttigt og lærerikt,noe litt for høyt men kommentert, noen liker mora, noen liker datteren, fortsett keshav! Og Gunnar og Roar og, nytter ikke være hårsår her når man legger ut for kritikk! For kritikken er nådeløs, men utrolig lærerikt!!! God jul alle!
Mvh Karin.
Keshav N.
Takker så mye Karin.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu