CANDLE
Se gjerne mot mørk bakgrunn på fullskjerm
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2022-11-15 14:27:52
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger40
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1152717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Vidar S.
Hei Roar!
Dette var et nydelig bilde! Begge versjoner.
Originalen har noe gyllent og deilig over seg:-)

Hva er det med deg og disse rammene og RGB look på alle bildene? Hadde vært herlig å sett et bilde fra deg uten den samme emballasjen hele tiden?

Mvh
Vidar
Keshav N.
Fine farger velger V1.
mvh Keshav
Roar K.
Så kan jo jeg spørre hva er det med folk som gjerne har ramme på bilder hjemme på veggen, men ikke vil ha det på skjermen. Klistrer de bildene rett på veggen med tape eller tegnestifter hjemme???.

Roar
Hans Rich. A.
Severdig, begge versjoner.
Mvh Hans Richard
Vidar S.
He! He! Ja hva er det med slike Roar:-)

Du kan jo lage noe nytt også da, i tillegg til den samme rammen du har brukt nå i årevis? Du trenger ikke kaste den, men hjemme har jo folk som regel forskjellige rammer, ikke den samme uansett? Eller?

Mvh
Vidar:-)
Roar K.
Du har visst ikke fulgt med i timen for det har vært store variasjoner.
Bla deg bakover til 15.10, 28.09, 27.09, 15.09, 25.08, 21.08 og 08.08 for å nevne noen bare i løpet av et par måneder. Går du år bakover så vil du nok finne enda større variasjoner siden jeg begynte fast med rammer. Når det er sagt så nevner jeg gjerne at jeg lager mine bilder slik jeg vil ha dem uten å bry meg om hvorvidt jeg tilfredsstiller andre. Jeg har mer enn en gang fått vite at folk ikke gidder å se på bildene mine grunnet ramme akkurat som om det skulle være mitt problem?

Roar
Vidar S.
Hei Roar!
Du gjør som du vil selvfølgelig!

Skal prøve å uttrykke meg klarere. Siden du liker å ta bilder å fremvise i alle fall noen av dem her, da er det naturlig å tenke at du vil ha tilbakemelding på verkene dine, ikke sant? Hvorfor sier du til deltakere her at det ikke er ditt "problem" at mange ikke vil se på bildene dine grunnet samme ramme for eks?

Du er jo en dyktig fotograf Roar, og om noen gir deg tilbakemelding så burde du jo kanskje i det minste høre på hva vedkommende sier eller prøver å si deg?

Joda men nok om det for min del, jeg mener at alle er fri til å uttrykke seg som de vil. Ville vel bare gjøre deg oppmerksom på at jeg syntes det er lite interresant å prøve å legge til grafiske element på bilder slik som dette. Du får tolke det som du vil.

Du tar utrolig fine og spennende bilder Roar, det hadde vært kjekt å se noen uten grafikk.

Mvh
Vidar

Roar K.
Takker så mye for kommentarer selv om det ble mest om presentasjonen.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu