"Johanne"
Hmm... Og mitt første bilde her på bildekritikken! Går sterkt ut, og mener fortsatt at dette er noe av det fineste jeg har gjort...
Utstyr
  • Hasselblad H3DII-50
  • Hasselblad HC 100mm f/2.2
  • Brennvidde100.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/125s
  • ja
  • AnnetBildet er tatt i studio med Profoto biltsutstyr. Denne gang ble opptaket gjort med "levende lysstativ", og da slik at en assistent fulgte modellen med hovedlyset.

    Fire lyskilder (ProHead) er brukt på Pro-8 aggregater. Hovedlys med Chimera 3' Octa (uten frontduk), lav fill med Profoto 2x3' Softbox under hovedlyset og to lamper på bakgrunn. I tillegg er en 2m polyboard/isopor fill på høyre side av modellen (med noe avstand).

    Modell: Johanne/TeamModels
    Etterarbeid: Halat Sophie Askari
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1150484} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
jon b.
Vakkert lys, positur, uttrykk, make up. Topp teknisk.
Personlig synes jeg et kutt rett over hendene hadde funket vel så godt her. Men dette er min mening.
Jon
Espen H.
Igjen, tusen takk Jon for hyggelig kommentar!

Er absolutt verdt en tanke det du nevner... Samtidig skal bildet uttrykke en sårbarhet, og kanskje kommer den bedre frem med hender? Liker også den komplekse geometrien med armer og linjer, men ser at det kan ta bort noe oppmerksomhet fra ansiktet.

Espen
Ingvald Bright N.
Jeg føler den posituren "stresser" modellen. Den høyre skulderen er kanskje årsaker til det. Det andre har jeg ikke peiling på. Håper du kommer tilbake til oss. Mvh In
Espen H.
Hei Ingvald, og tusen takk for tilbakemelding!

Akkurat her ble vel modellen også fortalt at hun skulle presse seg litt mot "rare poseringer" (som er typisk for "high-fashion" i internasjonale magasiner). Blir man helt avslappet "og bare står der" kan det lett bli kjedelig.

Samtidig er jo dette bildet tatt for noen år siden, og denne "posen" understreker kanske at modellen er slank. Akkurat det som en "norm" har jo forandret seg med tiden, og i dag er heldigvis alle former og fasonger lov!

Beste,
Espen
Geir F.
Dette var et meget flott portrett av høy klasse. Sjelden en ser slike portrett her. Lys, skygger, positur og blikk sitter som et skudd. Etter mitt syn ingen beskjæring. Positur, kropp og blikk understreker et "avkledd" (les; såbart) menneske. Mye godt fotoarbeid bak dette portrettet. "Upper class" fotografi.
G
Espen H.
Tusen takk for riktig hyggelige kommentarer!

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu