Dramatiske soloppgangsskyer
Flotte dramatiske skyer over Munchmuseet i Bjørvika forrige morgenen.
Nesten utrolig at de har fått lov til å kle bygget med gamle autovern. :-)
Utstyr
  • NIKON Z 6_2
  • NIKKOR Z 24-70mm f/4 S
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1146989} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Var selv i Oslo på Lørdag og skal en tur neste Lørdag for og ta noen bilder kombinert med tur (Kake på Pascal, anbefales). Mye fint og spennende arkitektur i denne byen. Biblioteket og Akrobat broen får nok et besøk. Besøkte Munch museet men tok aldri noen bilder av denne bygningen. Men ser du gjorde det og bygningen er flott. Mye som skal passe inn når man komponerer bilder i denne byen og synes du har klart det bra. Ryddig og fint. Det eneste er kanskje at jeg synes bygningen står litt høyt opp i bildet og det mørke vannet i bunn blir litt dominerende. Personlig tror jeg at jeg hadde senket det noe for og sette fokus mere på bygget og isolert omgivelsene noe mer, men det blir litt smak og behag. Jeg går forbi dette bygget så jeg skal gi det et forsøk jeg også. Ble fristet av bildet ditt, likte det.
Arild T.
Imponerende bilde av Munchmuseet og dets omgivelser. Den dramatiske himmelen kombinert med det trollske lyset gjorde dette til en flott, visuell opplevelse.


Arild
Hans Jørgen L.
Takker for kommentarer, Christer og Arild
:-)
Christer .. Enig at bygget står litt høyt.. hadde ikke mer luft over taket på fila. Kunne kroppet det litt nede med ett par cm med hell, ser jeg. Tenkte først å få med hele byggets skygge i vannet... men ser at jeg heller skulle løftet kameraet. :-)
Keshav N.
Helt enig med Arild.
mvh Keshav
Rune J.
Dette er strålende! Magisk lys. Du har fått autovern-fasaden til å se kul ut! Kan godt beskjære litt i bunnen, men jeg synes det fungerer bra at bygningen ruver slik den gjør.
Cato H.
Munch-museet er vanskelig å fotografere. Det er fort gjort å få vidvinkel-forvrengning, og vanskelig å "integrere" mot bakgrunnen. Her føler jeg at de enkelte elementene er bra hver for seg, men at de ikke spiller på lag helt. Eksempelvis at "Munch" står med ansiktet vendt bort fra soloppgangen. Det er også litt rot ytterst til venstre og høyre. Det er også litt funky farger på gang, det er en smakssak greit nok men litt mye lilla kanskje.
Jan-Erik S.
Enig med de andre her. Dette var bra.
Hans Jørgen L.
Takk for gode kommentarer, Keshav, Rune og Cato
:-)
Cato .. Enig med deg at det er et vanskelig bygg å fotografere, særlig veldig nærme ... som her. Mye rot som du sier, men så er jo hele området fremdeles en stor byggeplass.. de bygger på Sukkerbiten, rett utenfor bildet til venstre, og ute til høyre kommer det opp flere boliger ut mot Sørenga.. Jeg har også fjernet 3 store byggekraner til høyre i bildet, for å prøve å få roet det hele ned ett hakk.
:-)
Funky farger er bra :-)
Hans Jørgen L.
Takker, Jan-Erik
:-)
Roar K.
Flott lys og farger som som fremhever "Munch-knekken".
Arkitekturmessig har jeg likevel mer sans for dette enn det nye Nasjonalmuseet som åpner i juni sett utenfra.
Fint utsnitt og komp her, men jeg er litt inne på en beskjæring til høyre for å fjerne den glipa da jeg tror det vil øke spenningen.
Men så er det herrene Smaken og Baken som også skalø ha et ord med i laget da.

Roar
Emil C.
Nydelig etterbahnaldet i PS med flotte dramtiske skyer
Hans Jørgen L.
Takk for kommentarer, Roar og Emil
:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu