On the streets of Bandra
I dag da jeg åpnet bildekritikken for å skrive noen kommentarer og såg bildene som var lagt inn det siste døgnet så gikk det opp for meg at dette er dette var som å hoppe etter Wirkola, men ikke en Wirkola men en 8 - 10 stykker. Men det var også en stor glede over å se på og etter beste evne kommentere disse bildene. Dette og det å bli inspirert til å lage mine egne bilder er grunnen til at jeg er her på foto,no
Bildet inngår i albumet Gatebilder - For meg er gatebilder noe av det jeg liker best. For meg er gatebilder sterke farger, masser av detaljer og et yrende liv. Vinduer som speiler og andre som gir innsyn. Sist men ikke minst folkelivet Dagliglivets teater som utspilles hver dag og hvor den neste scenen aldri er helt lik de andre. Det spilles hver dag og er like spennende i Fredrikstad som i Bombay
Utstyr
  • Nikon D750
  • 50.0 mm f/1.8
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger64
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1144820} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
John B.
Du har mange gode bilder Keshav! Flotte bilder det går å drømme seg litt bort i! Det trengs i en tid der mange sitter hjemme bak lukkede dører og får i alle fall ikke mulighet til å reise på en stund ennå.... Dette bildet oser av eventyr og opplevelse, et herlig bilde på mange måter!
Torstein H.
For meg gir mange av bildene dine gode minner fra en veldig fin reise til Kerala jeg var på for mange år siden.( Ikke be meg uttale navnet på hovedstaden.... ) Siden bildene er fra et så annerledes land, både i natur og menneskeliv, gir det også andre perspektiv og tanker om livt. Så jeg håper du fortsetter å dele bilder med oss!
Per L.
Et flott bilde med tiltalende farger som er godt å se på - stikk motsatt av det sure gråværet vi har i Bergen for tiden! Mvh Per
Roar K.
Fargene stemmer godt og dette er svært typisk mange steder i India der man omtrent beveger seg i en grønn portal grunnet grønne busker og trær som strekker seg over veien og møtes.
Stort mangfold her hvor jeg kjenner igjen flere forskjellige arter.

Roar
Knut N.
Her treffer du godt med skarphet og farger.
Vidar Magnus J.
Grønn og frodig gate, i motsettning det store snøværet som har gått over i Drammen i dag. Fin komposisjon og farger i bildet.
Tormod N.
Fint bilde som beskriver hverdagslivet i Bandra, fantastisk med alle farger, mvh Tormod
Keshav N.
Mange takk for inspirerende komentarer fra John, Torstein, Per, Roar, Knut, Vidar Magnus og Tormod.
mvh Keshav
Anders S. H.
Kjekt å sjå bilda dine Keshav. Gode miljøskildringar som det er fornøyeleg å studere.
Helsing Anders S.
Keshav N.
Takk Anders.
mvh Keshav
Walter S.
Imponerende mangfold i vegetasjon, som siler sollyset ned til gaten. Jeg like scenen slik den er, en scene fra hverdagen.

Mvh,
Walter
Keshav N.
Takk Walter.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu