Mot Gaukværøya.

Litt usikker på den her. Fint med kommentarer.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger197
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.
Liker det tette og fine utsnittet nesten uten himmel. Så kan man lure på om de tykke stråene til høyre egentlig tilfører så mye.
Fint bilde.
Odd Jorulf H.
Hmmm.. Fint dette. Jeg skulle gjerne sett mer av den grove sjøen, tror den ville vært med å forsterke intrykket. Men som sagt, fint som det er også. Kanskje en verson #2?

Odd
Christian P.
Liker det tette utsnittet på dette bildet. Det er på en måte med å understreke stemningen i bildet. Blir litt melankolsk av å se på det. Kunne tenke meg å se flere bilder av Gaukværøya - da med øya i litt mer fokus. Bra bilde!
Kristoffer L.
Det ser ut til å være et skikkelig ruskevær her. Det er meget fine toner og tegninger i bildet, og komposisjonen er god. Likevel synes jeg ikke du kommer helt i mål denne gangen. Kan ikke helt sette fingeren på hva det er, men jeg tror at det jeg savner, er mer himmel, som antakelig ville gi en mulighet til å se dimensjonene i landskapet bedre. Jeg registrerer at du er usikker selv også - kanskje av samme grunn?

- Kristoffer

PS. Jeg har lagt inn et tips til deg på diskusjonssiden om Pentaxen som har låst seg.
S. N.
Takk for kommentarer,
hyggelig at utsnittet fungerte sånn noenlunde,
var veldig i tvil.
SL - du sier noe med de stråene. For min egen del var det opplagt at de har en funksjon, men slik trenger det ikke være. Takk for at du gjør meg oppm. på sånt.

Mvh Silje
S. N.
Hei KL,
du kom i mellom. Ja jeg lurer på om jeg ønsker meg litt mer himmel, men ikke den lysegrå og flate himmelen jeg har, men en med litt skyer og sånn. Så jeg tror løsningen er å prøve nytt bilde samme sted annen dag.

Silje
Kristian S.
Ser litt rotete ut, men et fint motiv. Kunne kanskje blitt bra med lengre lukkertid.

KES
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu