Suck My Dick!
Utstyr
  • samsung SM-A105FN
  • -
  • Brennvidde2.7mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1137731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roar K.
Jasså, du har begynt å konkurrere med han Dickie Dick Dickens???

Roar
Knut N.
Detta hører vel strengt tatt under en annen kategori her inne?
Jan-Erik S.
Er det dagen da vi skal sprenge grenser? :-) :-)
Olaf M.
Har ikke sansen for denne type fotokunst. Det gir meg ingen ting, men det er mitt problem, ikke ditt
Olaf
Roar B.
Fire voksne karer har så langt kommentert. Ikke mye om selve motivet ser jeg, nærmest null og nix. Antall visninger derimot, de fyker til himmels og forteller igjen om en tyst interesse for nakne kvinner og kjønn. For det "selger", det vet vi jo alle, men få dette servert på Bildekritikken, nei fysj og fysj.. la nå oss eldre (mannfolk) bli spart for slikt..
....du er den tøffeste og mest ærlige fotografen som noen gang har vært innom her på dotten. Og jeg har fulgt med siden starten, litt før siste istid. Nå er vi i 2021, og jeg har forlengst sluttet å bli skremt hverken av ekte og uekte snurrebasser, til og med i bevegelse. At du i tillegg også bruker din egen kropp så utilslørt i kunstnerisk sammenheng er for meg en stor og grensesprengende befrielse, milevis unna de vi ellers opplever fra den gemene hop. Du føyer deg inn i en tradisjon av tidligere kjente kunstnere som både våget, utfordret og provoserte. Små og store stikk, som bryter seg gjennom vår tilsynelatende skuddsikre fasade. Og ugjennomtrengelige dobbeltmoral.
Du er en sterk kvinne, Sookie, i all din sårbarhet.

jon b.
Enig med Roar B her. Hvorfor kommentere hvis man ikke skal si noe om bildet og bare prøve å slå mynt på egne vittigheter eller fortelle at man moralsk sett har problemer med det, men man må bare inn å se.
Når det er sagt vil jeg si at bildet ikke er lett å bedømme. Slik jeg ville funnet det vanskelig å bedømme noen av bildene til R. Mapplethorpe. Uten at han ville blitt noe mindre kunstner for det.
Rent fototeknisk er det interresant løst og utsnittet fungerer bra, særlig i forhold til tittel.
Det er narrativet jeg ikke helt «catcher» her, om det er et politisk statement eller en knyttneve til billedkritikken. Kan selvfølgelig også være utfordrende humor.) Uansett kult og tøft gjort. Og de som ikke tåler det kan scrolle vidre etter et ekorn eller lignende;))
Mvh
Jon
Sookie Sirene H.
Selvportrettene mine, spesielt, blir vel som en slags dagbok i bilder. Jeg forsøker å uttrykke hvordan jeg i øyeblikket ser på meg selv og omverden, hva som rører seg av følelser i meg og om opplevelser jeg gjennomgår og overlever, eller som andre ganger gir meg en skikkelig knekk.
Slik som her om dagen, hvor jeg ble sveket av en jeg anså som en nær og god venn. Han har alltid snakket mye om stoltheten og ansvaret ved "Å være en Mann". "En ekte Mann gjør ikke sånn og slik..."
Så jeg sier vel her at "Suck My Dick!". Min moral og etikk er renere og sterkere enn din, jeg ville aldri behandlet deg så jævelig, så antagelig er jeg dobbelt så mye "Mann" som deg!

Takk for kommentarene.
Jan-Erik S.
Først vil jeg beklage mitt tidligere sleivspark.
Ser mye sinne og frustrasjon i bildene dine, og det er vel også det du prøver å gi utrykk for. Kan vel ikke si at jeg blir provosert, men hvis det er meningen å provosere og noen blir det så er vel hensikten oppnådd fra kunstnerens side. Heller noen som blir provosert i et kommentarfelt enn «forståsegpåere» som lirer av seg…. ja vet ikke hva.
Sookie Sirene H.
Jeg syns ikke noen skal beklage seg. Jeg ser på det som et privilegium og min hensikt som kunstner å røre ved mennesker med bildene mine.
På hvilken måte jeg rører ved deg på, må jeg vel ærlig talt si at jeg anser som utenfor mitt ansvarsområde.
Pål M. S.
Kunstnere har i all tid gjort som de ville, og jeg håper virkelig de, og du Sookie, fortsetter med det.
At utrykkene og motivene ikke fenger alle, og at kanskje motivene, som her, kan bli litt voldsomme, må en nesten regne med.

Du utrykker dine følelser gjennom bildene, og det krever mot. Du bretter ut sjela, og billedgjør ditt innerste. Det og vise tanker er utfordrende, og virkemidlene kan være mange, så som her, så drar du til, og spisser disse. Andre ganger er det antydningens kunst som gjelder.

Noen ganger, klarer ikke alle betraktere klarer å se nettopp det, og det kan til en viss grad være forståelig, mens andre tar linken kjapt. Mennesker er forskjellige, heldigvis.

Min tanke når jeg så bildet var sinne, både i motivet og tittel. Her får noen passet påskrevet. Du lykkes med bildet, etter min mening.

Synes det er bra du poster dine bilder, og utfordrer oss. Er med og berike oss andre, og ivaretar mangfoldet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu