Draum
Bildet inngår i albumet By Invisible Light - UV/IR bilder:
Fotografering uten å se noe som helst. (i søkeren), men med alle muligheter for å ta bilder på tradisjonelt vis likevel
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-07 23:21:03
    Versjon #2
Utstyr
  • D2H
  • AFS 300/2.8 VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger840
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
Det er ikke alle bildene dine jeg har sansen for, men dette synes jeg absolutt er verdt å se på. Tror det er hårfargen i kontrast til de andre fargene som fenger meg. Veldig passende tittel også. Noe mer vettugt kan jeg vel ikke si, teknikken din er langt over mitt hode uansett. Men jeg liker det jeg ser!
Stine J.
Spennende bilde. Jentas hår fikk en fantastisk farge og motivet passer bra til tittelen. Det eneste jeg syns sjenerte (for mine øyne) var det lyseste feltet ca midt i bildeflaten. Det trakk for mye oppmerksomhet fra jenta i mine øyne. Men det er sikkert slik du ville ha det, så det var bare min opplevelse av bildet! Teknisk skal jeg ikke prøve meg engang, har ikke peiling på UV/IR fotografering. :-)
mvh Stine
willy m.
varm fin glød..tittelen understreker det visuelle.. --willy--
Lars-Anders M.
Ja dette var kreativt Bjørn. Stå på.
Avsluttet .
Draumkvedet...:-)

Ganske så rå gjengivelse av skogen og trærne; dels lilla og dels hvitt gjengitte trestammer ble riktig så tøft. Liker spesielt den særlig skarpe kontrasten du har fått til i overgangen mellom jenta/dama og omgivelsene. Dette var veldig bra. Andre fargevalg kunne også blitt like bra.
Egil E.
Dette har jeg sans for, ryddig og pent. Heller ikke jeg får tak på alle arbeidene dine, dette skiller seg positivt ut, det var liksom litt ''enklere'' å se på..
Artig og lærerikt å se fargebruken her.
Knut L.
Fin samhørighet mellom tittel og det visuelle bilde.
Overjordisk ''feeling''. Fine fargeoverganger.

mvh
Knut
Erlend M.
Synes også dette skiller seg ut positivt i forhold til en del av de andre bildene dine, som jeg synes blir kaos av grelle farger. Dette er drømmende, behagelig. Men jeg foretrekker nok mer konservative komposisjoner, altså f.eks. ikke med jenta helt ute i kanten.
Birna R.
Ikke lett å se hvor modellen havner når søkeren er svart, Erlend, men personlig ville jeg vell heller ikke hatt posisjonen annerledes (om jeg *hadde* sett noe).

''Kaos av grelle farger'' - hver sin smak, og glem ikke de kulturelle forskjellene i fargeoppfatning. Vårt syn på farger er ikke mer ''korrekt'' enn vårt (kulturbetingete) syn på det meste annet her i verden. Farger er ikke absolutte, de er relative. Jeg utforkser fargeklanger som jeg selv oppfatter positive i forhold til min opplevelse av et bildes grunntanke. Fargene *er* bildet, bildet *er* fargene. De eksisterer i en dualisme.
Merethe W.
Original fargekombinasjon, orange/ rosa/ lilla/ brun. Drømmende stemning.
Synes det likner på meg, jeg! Er det det? Merethe
Roy S.
dette ble bra Bjørn
Birna R.
modellen er riktignok også deltaker på fotodotno, men det er *ikke* deg, Merethe.

Jeg ser at noe rart har skjedd med forklaringsteksten til v.2, der skulle det stått at ''slik ble det ved fotografering i vanlig lys''. Samme modell, samme objektiv, samme kamera, samme sted og samme tid, men ikke samme filtrering (selvsagt)
Tarjei Ekenes K.
temmelig space.

fin illustrasjon av en drømmesekvens

den feelingen fikk jeg

pene farger

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu