Just a perfect day..
Vi hadde værflaks denne dagen - i noen timer :)
Bildet inngår i albumet Portrett -
Utstyr
  • Canon EOS R
  • EF28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
  • Brennvidde100.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1125992} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John B.
Flott bilde i flott landskap! Jeg føler dog at det mangler litt "punch" Kanskje øke kontrasten litt, eller stramme det litt mer opp i levels? Pålen til høyre i bildet burde absolutt vært borte synes jeg.... kunne kanskje like godt beskjære det slik at både pålen og de to måkene blir borte?? Uansett meget fin stemning i bildet!
John B.
Flott bilde i flott landskap! Jeg føler dog at det mangler litt "punch" Kanskje øke kontrasten litt, eller stramme det litt mer opp i levels? Pålen til høyre i bildet burde absolutt vært borte synes jeg.... kunne kanskje like godt beskjære det slik at både pålen og de to måkene blir borte?? Uansett meget fin stemning i bildet! Ville kuttet litt i toppen også!
Rune J.
veldig fin ide, og spektakulær bakgrunn. Enig med John Bjørklund angående kontrast og forgrunn. Pålen burde ikke vært med, og mer generelt blir det litt for mye "forstyrrelser" i forgrunnen, med måker, steiner etc Et lite kutt øverst, og å få med mer vann i forgrunnen kunne også vært vurdert.
Emil C.
Pent komponert brudepar bilde!!
Hans Rich. A.
Et flott brudeparfoto. Dog noe matt i lakken slik de før meg også har nevnt hvis det ikke er tilsiktet. Og stolpen i høyrekanten er nevnt óg.
Mvh Hans Richard
Erik L.
God idé. Fantastisk location og godt planlagt. Naturen viser seg med flotte elementer av fjell, vann med speiling og små måsunger. For meg ble det likevel litt mye dis.
mvh. Erik
Geir B.
Flott location for bryllupsfoto. Det kan se ut som om det var litt disig den dagen. Brudeparet blir kanskje litt små på den lange treplattingen/bryggen. Kanskje litt mange forstyrrende elementer med påle og måker.

MVH

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu