Let's Dance
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 20mm 1,8
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1122921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Det og fange situasjoner rundt seg i hverdagen gir for min del de beste bildene, som regel. Man må følge godt med samt være kjapp på avtrekkeren. Fokus og eksponering sitter ikke alltid men kan ofte gi gode uventede resultater, men samtidig også være det man ønsker. I dette tilfellet tror jeg Herr. Bjørnstad har hatt god kontroll da bildet er både uskarpt, godt komponert med fin utnyttelse av bildeflata. Synes dette ble riktig bra og det er godt å se denne type bilder her inne føre man drukner i soloppganger, fugler og annet fjærkre.
Øyvind B.
Takk Christer!
Dansen er ekte nok fra gatene på den greske øya Milos. Et lystig varmt ubekymret sprett noen måneder før koronaen kom.
Kan nok lett virke litt tilfeldige og fort kanskje litt for spesielle slike bilder men innstillinger kamera og bevegelse egen kropp er impulsivt nøye planlagt.
Er faktisk ikke så lett (synes jeg)
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Tøft! Et vellykket bevegelsesbilde!
Avsluttet .
Her er en fin studie i bevegelse og rytme, stilig. Kreativt. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
At det var planlagt visste/skjønte jeg og som jeg skrev kan uskarpheten være noe man ønsker, Du er dyktig på denne type bilder og med spennende motiver som passer til det. Ta uskarpe bilder er vanskeligere enn skarpe fordi man har et vidt spektrum av styrke uskarphet og velge på og det krever både erfaring og bra med kunnskap og få til dette på en skikkelig og severdig måte, som du gjør.
Tom F.
Bra utsnitt , nydelig silkemyk kontrast som kler motivet. Tror mange av oss kunne funnet opp den dype tallerkenen hvis vi var gitt godt med tid, men å i det hele tatt velge motiv og lukkertid på denne måten hadde jeg aldri funnet på. Jeg er glad at du gjør, da.
Mvh: Tom.
Pål M. S.
Hærlig svingom.
Jan Olav B.
De fleste bruker kameraet for å forevige ett eller annet, noen bruker kameraet kreativt som et verktøy for å skape et ønsket uttrykk. Du tilhører helt klart den siste kategorien. Flott.
Jostein S.
Hei
Du harnoen motiver som trenger tid til å fordøyes!!
Bevegelse er stikkordet for meg
Finurlig med de lange skyggene, hvis det da er skygger......
Tror jeg må legge ut på en tankevandring her
Øyvind B.
Takk Evelyn, Kjell Øyvind, Christer, Tom, Pål, Jan Olav og Jostein for kommentarer som inspirerer til å holde på.
Jostein: Fullt forståelig. Ikke alltid jeg selv engang helt forstår hva jeg holder på med så ikke bare du som trenger tid på å fordøye motivene.
Takk igjen!
Mvh Øyvind
jon b.
Lang lukker... rette objektivet nedover.. konvertere til gråtoner..folk i farta. Funker som bare det. Veldig bra.
Jon
Øyvind B.
Takk for fin kommentar Jon B.!
Mvh Øyvind
Jon S.
Herlig! Visuelt en lett fordøyelig godbit med innhold på toppen. Bonus. Ingentig trumfer fototeknisk kunnskap, fullformat, lettbent lekenhet og glad-redigering. Mørkner du det litt og uten tittel, har du plutselig mennesker på flukt. Et helt annen vri selvsagt, og nå er det sommer. Bare et lite tankekors rundt virkningen av tittel og redigering. Dette bildet likte jeg svært godt. Mvh Jon
Øyvind B.
Tusen takk Jon S!
Din kommentar er ekstremt oppløftende og ikke minst inspirerende.
Let’s Dance!

Mvh Øyvind
Roar B.
Er vel ofte slik at de fleste bilder blir tatt med kamera pekende rett frem. Prøv også noen vridninger, opp, til siden eller ned, som her. En ny verden av muligheter. Joda, det svinger virkelig av bildet. Samtidig et alvor, som Jon S. også nevner.
Øyvind B.
Hei tusen takk Roar B. for kloke ord.
Tar en kjapp svingom i vår lille primitive fjellhytte Hallingdal.
Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu