'' Hercules seeking Cerbertus ''
Den trehodedte vakthunden til Underverdenen var en av oppgavene Herkules ble pålagt.
Det sies at de relgiøse ''konvensjonene'' er tidløse...slik må det ogs¨ver med de Greske guder...
Bildet inngår i albumet materialister - ... jeg legger ikke skjul på at jeg elsker å la meg påvirke av nerdrumskolen og dens kitsch idealer..
Utstyr
  • Leaf valo 22
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger1585
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111866} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Erlend M.

Hunden heter vel Cerberus, ikke Cerbertus. Skjønner like lite som sist, men det er interessant dette også. Fortsatt for mørkt.
Avsluttet .

Heisann

Mørk er det, og mørkt skal det vel være regner jeg med. Denne mørke settingen er vel også en måte å underbygge/understreke budskapet regenr jeg med. Det er ikke akkurat lyse utsikter inn i fremtiden. Får en følelse av at hercules ikke er vant med naturen her. Urbaniseringen er total og landsbygden ligger brakk. Uff.....det er et senario man ikke ønsker at skal få utvikle seg, det er helt klart.

Snadder manipulasjon som altid fra deg CF. Grattis !!!!

Svenn
Tom B.

Jeg likte dette bildet veldig godt! Fargene minner om endel av arbeidene til Salvador Dali, men uten det surrealistiske. Ja det er mørkt men allikevel detaljert i skyggene. De viktige elementene er belyst og leder blikket godt rundt i bildet.. Knallbra synes jeg!
CF W.

Navnet på hunden skrives forskjellig i fler bøker, jeg valgte den Engelske utgaven slik den skrives i Italia. Jeg kommer til å foenkel bildet litt. Utstillingen vil vise gigakopier på minst 1kvm.... more to come

det handler om å tenke slik de tenkte på 14-1500 tallet når bilder ble laget...innhold og teknikk ...sett i dagens lys
Lasse H.

Fra den andre siden av Styx ropes ovasjoner! Du har funnet din nisje og den fyller du svært så bra. Det er noe ''Nerdrum-aktig'' over dette som kryper litt under huden på meg. Meget virkningsfullt, mørkt må det være.

Lasse
Ivar H.

Einig med alle; bra utført og bilete gjev ein veldig god stemning. Godt at biletet har eit innhald som ein kan tenkja litt rundt også. Det eg ikkje likar er ljoset på hjelmen (og skuldrane). Eg får det ikkje til å stemma med ljoset elles i terrenget (som kjem frå høgre). Det er litt for kraftigt også, synest eg.
Avsluttet .

flotte linjer her som bærer blikket frem og tilbake. samtidig, detalljert og godt.
Mvh
Mikal §trøm
Inger-Lise S.

Et knallgodt bilde, dyktig gjennomført. Fine fargetoner og flott lys. Jeg er enig i at dette er mye Nerdrum.Stemningen er helt topp.Ideen også.
Et annerledes og godt bilde.

mvh Inger-Lise
Stine J.

Slutter meg til alle gode ord ovenfor. Dette er et velkomponert bilde med spennende stemning. Bra. :-)
mvh Stine
Avsluttet .

Meget tøft også dette!
Tom T.

Meget stilige farger! Stilig bilde!
Hilde J.

Mad Max anno 2005? Noe av det beste du har gjort - innholdsmessig og teknisk.
Avsluttet .

Knallbra!
jeanette h.

det mørke i dette bildet gjør det mer mystisk, og øynene må brukes litt mer. Herligt!! elsker smådetaljer, som halvmånen til høyre side, sølepyttene med gjennspeilingen til venstre. litt av et eventyr!
i like!

j
John Ø.

For meg gir soldathjelmen gir assosiasjoner til det å ofre seg for staten/landet, adlyde ordre, være underdanig, hjerneløst marsjere i takt. Det tykke fortøyningtauet gir assosiasjoner til det å være med å trekke samfunnet, være en arbeider men også samtidig en slave av samfunnet og dens moral. Denne soldaten har slitt av tauet. Han er fri, ikke lenger en slave av samfunnets dominerende morallære, men et menneske som går sin egen vei, som tråkker sin egen sti.

Så min tolkning er at det er en trofast soldat som har desertert fra det han engang trodde var rett og som han kjempet tappert for å forsvare.
Kristian S.

Dette minner mer om PC spillet Command and Conquer enn kitch.
Francesco S.

F A N T À S T I C A !!! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu