Neighbourhood
La bakgrunnen bli mørk det fremhever bildet.
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2020-02-20 20:47:34
  Versjon #2
Utstyr
 • Sony A33
 • Sony DT 18-200mm f/3,5-6,3
 • Blender-
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Walter S.
Så typisk Skottland - grå stenhus med "slated roofs" - så lang man kan se. Ikke akkurat den store variasjon i form og farger, men på en måte nok så "trygd" og meget "borgerlig" slik som her, hvor den tradisjonelle byggeskikken slår ut i full blomst! Om husene ikke akkurat er så fargerike, så er de dønn-solide!

Du serverer her en lekker smakebit av det jeg har nevnt, og jeg merker meg de rene avslutninger på alle 4 sider, samt den solide komposisjon. Likt den mørkeblå inngangsdøren i huset ved rundkjøringen - det pluss et annet hus lenger vest og opp, ca. kl. 9 som har samme dør. Slike detaljer er med på å skape en helhet.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Her er et fint bylandskap - engelsk? - skildret på en utmerket måte i en meget god komposisjon. Detaljer, lys og farger er meget godt avstemt. Meget bra, vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Flott utsnitt og fin komp og fine farger. Walter har et godt øye for detaljer. Enig med han.
mvh Keshav
Børre M.
Takker for kommentarer. Det er først og fremst detaljene som fascinerer fotografen. Spir, dører, fasonger på vinduer, bakhager, baktrapper, vinterhager, former på tak. En loftsgavel er utført i klassisk bindingsverk osv. Hos noen kan det virke som de er bortreist. Så forskjellig man allikevel så likt. Jo lenger man lar blikket vandre desto flere detaljer avsløres.
Hans Rich. A.
En "klynge"av flotte arkitektoniske bygg i samme farger, som gir fine gjentakelser.
Er inne på et lite toppkutt like under den hvite bilen, eller?
Mvh Hans Richard
Hans Petter S.
Severdig dette! Sterke klare farger i et fengende motiv! Synes Walter beskriver bildet ditt godt! Dette falt i smak!
Ragnar S.
Ser fotografen er opptatt av detaljer i bygningsmassen hvilket det nok er grunn til å være. For meg blir det allikevel helheten, eller gruppen av bygninger og miljøet rundt som fasinerer.
En fin presentasjon.

Mvh Ragnar
Børre M.
Hans Rich.: Jeg er ikke enig i å kutte slik du foreslår. Det får noen, etter min mening, uheldig konsekvenser for hvordan husene forlater rammen øverst til venstre. Imidlertid er den hvite bilen et forstyrrende element, har fjernet den i V2.
Børre M.
Forøvrig takk til alle for meningsfylt kommentarer. mvh. Børre.
Helge A.
Her er flere biler som kan fjernes, men de synes jeg bare passer fint inn, og man får litt minner om trafikk på feil side av veien.
Walter S.
Jadda!
Versjon #2 ble på en måte "renere" i motiv og bildets format tåler den lille beskjæringen godt!

Mvh,
Walter
Børre M.
Har ingen planer om å fjerne flere biler, de er en del av motivet, i motsetning til bilen fra "park & idrett" som bare virket forstyrrende. Nok en takk til alle bidrag som gjør noe med bevisstheten og som hever kvaliteten på bildene. Hilsen Børre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu