Andrine
Prøver meg på et portrett! Trenger veiledning... Legger også ut fargeversjon. Hva fungerer best? Er klar over kloremerket på nesa, men det er jo sånn det er å ha baby. Eller bør det klones vekk? Andrine er 10 måneder på bildet.
Bildet inngår i albumet JENTENE MINE :-) - Denne serien viser bilder av jentene mine - Astrid på 9 år, Anna på 7 og lille Andrine på 3 år.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-24 21:57:46
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-10-25 14:16:27
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus digitalt kompaktkamera, mju300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger245
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111442} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Inger Lene H.

Jeg er ingen portrettfotograf, men jeg kan jo prøveå si noen ord likevel.. ;) Jeg ville ikke klonet bort kloremerket...mulig andre ville gjort det. I tillegg er jeg personlig mer glad i sort/hvitt enn sephia...igjen bare min mening.

Liker dette bildet best i v#2 eller i gråskala. Fint portrett syns jeg!! Ville kanskje enten kuttet litt mer i overkant, eller hatt med hele lua...syns jeg... ;) Men altså; Fint bilde!! :D

-il
Tor E.

Her har du et fint motiv. Jeg synes sv/hv-versjonen fungerer best. Fargeversjonen har et leit fargestikk. Nå sitter med en litt ullen lap-top-skjerm, men bildet er kanskje en smule uskarpt?
Sissel H.

Kjempesøtt barnebilde. Jeg liker best v#1, for sepia tonen og den broderte luen gir bildet et koselig gammeldags preg. Kunne muligens blitt bedre om du beskjærte litt i venstre billedkant, så luen blir kuttet på bakhodet og toppen, men er hel i jentas synsretning.
Sissel
Stine J.

Andrine er kjempesøt! :-) Fint og nært portrett, liker det best i sepia. Enig med Sissel om forslaget til kutting. Bra! :-)
mvh Stine
Janne L.

Flott barneportrett. Motivet, ansiktsutrykket og komposisjonen er helt fint. Fargene er ikke helt på topp. Jeg liker best fargebilder. Men denne versjonen din har et fargestikk. Klarer du å rette på det blir det knall.
Janne
Hege J.

Tusen takk for kommentarene med råd og tips! :) Etter forslag legger jeg ut en ny versjon hvor jeg har beskåret bildet litt og prøvd å hente frem mer naturlige fargetoner. Flere som vil si sin mening?
Inger Lene H.

Hei igjen, Hege!

Liker v#3 best! Dette ble fint! ;)

-il
Espen P.

Ahhh, så søtt :) #3 absolutt. Nydelig hun her, ingen tvil om det :)

ePsen
Line Marie K.

He hei :)

Kjempesøt baby! Jeg likte v#1 best, eller muligens i sort/hvitt. Beskjæringen på v#3 egnet seg også bra.
Liker bildene dine, de er så personlige og nære. Stå på! :)
Hege J.

Tusen takk til dere siste også! Alltid koselig med skryt, spesielt for bilder av egne barn! :) ...men konstruktiv kritikk setter jeg også veldig pris på. Det hjelper godt i prosessen med å utvikle meg til å ta bedre bilder.
Vibeke P.

#3 best, #1 nest best

Et meget nydelig portret av en virkelig skjønn jente. Kloning av kloremerke blir en smakssak, akkurat her tror jeg at jeg ville tatt det vekk - dersom kloremerke hadde vært mer synlig SOM KLOREMERKE, så ville jeg beholdt det. Liker kompen din her tett og fint, men ville beskjært ca 3 cm på venstre side. Ellers supert.

Det er litt for mye gult i #2, men ellers fint

Vibeke : )
Tuva K.

Hei Hege!

Kjempefint bilde av en nydelig baby! Likte v#1 best, mye på grunn av fargene!

~~Tuva~~
Avsluttet .

Hei Hege. Takker for kommentaren på min ''blå rose''.

Ett fint portret av Andrine du har her. Uttrykket i ansikt og øyne har du fått godt fram. Og så lange mørke vipper og en så søt liten snurpemunn. Nydelig liten jente.
Jeg får desverre bare opp det første bilde og kan derfor ikke vite hvilken versjon jeg liker best.
Kloremerke mmm, vet ikke. Tror det er naturlig att det er der.

Venlig hilsen Lillian.
Ritva F.

Hei Hege!

Nydelige jenter du har! Synes dette er et skikkelig go´bilde :o) Men skal jeg pirke litt ville jeg kanskje beskjært ørlittegra på venstresida. Også blir øynene mine trukket mot den røde dingsen på høyresida. Jeg har ikke greie på dette, så det er bare en ''magefølelse''. Herlig uttrykk på Andrine!

Ritva :o)
Karianne H.

Nydelig unge!
Jeg liker best v#1, og synes fargene i sepia er flotte. Men jeg liker best kuttingen i v#3 der du har tatt vekk litt mer på venstre side.
Kloremerket synes jeg må være der, det er endel av henne i øyeblikket bildet ble tatt. Det var slik hun så ut da og synes ikke man skal ta vekk det ''lille ekstra smykket''.
Jeg liker bildet ditt godt, det er nært og flott!

Karianne :-)
Hege J.

Takk for alle tilbakemeldinger! Setter stor pris på dem.

Inger-Lise S.

Et herlig barneportrett. Så nydelig liten:) Fint presentert.
Jeg liker best v#1.

mvh Inger-Lise

God helg!
Rune Asbjørn G.

Flott portrett! Heller til å like det best i gråskala(tilvendt uvane kanskje, de fleste barneportrett er jo svart/hvite).......
Etter å ha sittet å sett litt mer tror jeg faktisk jeg skal prøve noen bilder selv i sephia :)
Avsluttet .

Takk for kommentar på mitt bilde Hege!
Kjempe skjønt bilde med ei skjønn jente. :)
Artig uttrykk!

- Guro -
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu