Til hvem?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-20 23:53:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-10-21 19:13:15
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Stine J.

Nydelig uttrykk og flott jente! Liker det tette utsnittet og syns lyset mot øynene er veldig fint. Syns det blir litt mørkt på haken og nederst på kinnene, men et fint og nært portrett. Det er noen lyse flekker på bakgrunnen til venstre som sjenerer litt. Syns bildet funker både i sepia og farger. Bra! :-)
mvh Stine
Espen P.

Takk for komentar. Min mening med lyssettingen var at lyset skulle komme litt sånn ovenfra.... Og da ble liksom hakepartiet litt ''mørkelagt'' Kan hende det er skivebom :)

ePsen
Jarle S.

Enig med Stine ang. flekker og utsnitt, men syntes ikke det gjorde noe at haka var mørkere. (Selv om skjermen på jobb er veldig lys) Det trekker bare oppmerksomheten mot øynene. Var iallefall langt fra skivebom :-)

MVH Jarle
morgan d.

Jeg synes ikke det er så værst... men jeg må komme med noen råd... om hvordan jeg ville ha gjort det... smak og behag alt sammen... Jeg synes det er fint med litt skygger.. det er det som skaper bildet (for all del ikke sett lyset rett imot det blir gørr kjedelig.) Men i dette tilfellet ville jeg ha senket lyset littegrann... så hadde du sluppet at haken ''forsvant.'' slik som de andre kommenterer.. For hun blir litt rar i hakepartiet. Når det gjelder posituren så hadde det sikkert sett bedre ut om hun senket haken litt og ikke så så mye oppover... litt mer øyekontakt. Send meg e-mail adr din kan jeg jo komme med et forslag på hvordan jeg ville trukket i curvene....
Espen P.

Takk for tilbakemelding Morgan, har sendt deg mailadressen min.

ePsen
Hege J.

Hei Espen!

Er litt sent ute her, hender man har annet å holde på med også, vet du! ;)

Som du vet er jeg langtfra dyktig på lyssetting, men tar meg den frihet å mene noe om bildet allikevel... Jeg synes alltid dine portretter er praktfulle, og dette er intet unntak. Synes ikke det mørke hakepartiet er sjenerende og liker best versjon #1. Fint med de gyldne tonene. Liker også godt at hun ser litt opp og er litt drømmende i blikket. Fint utsnitt. Kort sagt, veldig bra dette her, Espen!!

Mvh Hege
Karianne H.

Hei!
Enda et bra bilde fra deg! Enig med Hege her i det hun skriver ang. deg og bildene dine.
Når det gjelder dette bildet er det mega-flott! Jeg liker at det er så tett og skarpt, utrolig at du får bildene så skarpe og fine, og at ungene dine har så herlige uttrykk på alle bilder.
Jeg likte v#1 veldig godt, men synes også at de andre ble bra. Hjlpen du har fått av Morgan er også bra! Bildene kan bli fine på mange slags måter...
God helg!

Karianne :-)
Rune S.

Hei Espen!

Liker igrunnen alle tre versjonene, utsnitt og slikt er bra, men modellen hjelper til med å gjøre bildet veldig flott! Enig med Karianne at både Tone og Live er veldig fotogene :-)

Skulle jeg velge et bilde, ville jeg ha valgt #3, men begger de andre funker veldig bra for meg!

mvh Rune
Nils B.

Helt klart versjon nr 1. Den fengsler og har undringen med seg. Om jeg skulle ønsket noe for bildet måtte det være at du reduserte det gule noe i høylyset slik at det ikke var så fremtredende i hele bildet. Men ''yes'' jeg likte dette.
mvh Nils
Jon-Petter T.

V3 er veldig flott! Du har fanget et godt blikk. Kompet er gjennomført, og det at lyset faller på ansiktet ovenfra, og at hun ser opp mot lyset har du klart å ballansere veldig fint. Et godt portrett som gjorde seg ennå bedre i shv.

MVH
J-P
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu