Høst 3
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger733
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110710} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Janne Cesilie J.

Nesten som et maleri dette!
Nydelig lys og farger!
Kunne vært litt skarpere/klarere spess i det nederste partiet,
men uansett et utrolig vakkert bilde å betrakte på morgenen:)

Mvh Janne
Lasse H.

Mange fine høstbilder fra deg i det siste. Dette var også bra men lyset på fjellet er en anelse flatt, har du sola rett i ryggen? Ville kanskje øket kontrasten / curves en smule.
Skyene er kjempefine mot himmelen og komposisjonsmessig er dette helt greit.

Lasse
Birna R.

pent landskaposbilde, men fargene virker å være urene. særlig himmelen har gulstikk. kontrasten i bildet er for lav og gjør inntrykket noe livløst. forgrunnen tenderer mot å gro igjen

jeg ville ha rensket opp bildet i et behandlingsprogram. samtidig vurder å kutte litt på venstre side, den grana der passer liksom ikke helt, og snei noe av toppen for å få proporsjonene i bildet mer i balanse.
Jan Fredrik I.

Fint Naturbilde.
Er ellers enig i det meste BR skriver men vet ikke helt med kuttinga til venstre. Hvis du kutter til venstre vil du jo samtidig miste formen på fjellet som jeg synes er en stor del av bildet.

Mvh

Jan Fredrik
Kjartan T.

Takk for tilbakemeldinger og gode tips om hvordan bildet kan gjøres enda et hakk bedre. Skal selvfølgelig sette meg ned å jobbe litt mer med dette før det eventuelt blir printet ut en gang i framtida.

Sliter litt med å få landskapsbildene til å sitte, men jobber med å finne et eget utrykk og ikke minst dette med etterarbeid i PS.
Kurt S.

Hei.
Med noen tekniske forbedringer i P.S (gulstikk etc som nevnt) vil dette bli et skikkelig flott landskapsbilde.
Dynamisk med fin dybde. Elva, med fine speilinger, og løvtrærne i forgrunnen leder blikket mot fjellet. Det mektige fjellet er fint belyst og virker som interessepunkt i bildet.
Sånn sett tror jeg også det hadde passet med et eller annet om fjellet som tittel til dette bildet.
Som sagt: Med litt jobbing i P.S så har du et kjempeflott bilde.
mvh Kurt
Janne L.

Superflott.
Janne
Kjartan T.

Takk igjen for tilbakemeldinger. Gulstikket og de varme fargetonene, som jeg prøver å velge i de fleste av mine naturbilder, er rett og slett et forsøk på å sette et eget preg på bildene mine. Jeg prøver å ta de fleste bilder når lyset er svært spesielt og litt forskjellig fra mye av det som ellers serveres.

Mange kan godt si at dette er feil og at bildet hadde vært bedre uten gulstikket. Dette er smak og behag, målet er nettopp det at bildene skal skille seg litt ut. Uansett hva dere måtte mene så er jeg selvfølgelig veldig glad for det som blir skrevet og tar det med meg videre i fotojobbinga.
Jan-Eilert P.

Hei Kjartan

Flott naturbilde, men siden det er deg så er det vel lov å være litt pirkete.
Har sett på dette bildet noen ganger. Er litt usikker på hva jeg syns om midtstillinga. Bildet blir på en måte todelt. Fjellet sola skinner på i øverste delen og skyggepartiet i nederste. Begge deler er flotte motiver, men jeg syns ikke du har lykkes helt med å plassere begge deler i samme bildet. Blir for midtstilt etter min smak.

Av de to delene av bildet liker jeg helt klart best skyggepartiet. Speilinga i bekken og den varme fargetemperaturen du har valgt ble kledelig. Skulle ønske at du hadde jobbet bare med denne delen av bildet.

Det var sikkert veldig flott å gå der når sola skinte på fjellet i bakgrunnen, men jeg syns altså at du ikke har lykkes helt med å formidle dette. (Antar at det var derfor du har valgt å ta med begge deler?)

Jan-Eilert
Stig B.

Et vakkert landskapsbilde, fine farger i lyset, plages ikke av gulstikket, jeg liker varmen.

Enig i mye av det BR skriver, inklusive kontrast og litt beskjæring til venstre, selv om du nok har valgt utsnittet med omhu.

Mvh Stig
Randulf V.

Først tenkte jeg: Wow! - knallbilde!
Men når jeg ser litt nærmere er jeg litt mer i tvil. Først og fremst fordi forgrunnen gror litt sammen, og man blir kanskje ikke oppmerksom på forgrunnen med en gang, i og med at bakgrunnen er så flott...

Randulf
Jonas L.

Enig i at en renere farge på himmelen hadde gjort seg. Ellers fint, med høststemning av den gode sorten.

mvh JL
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu